E-Adalet Forum: ICRA MÜDÜRÜNE LOJMAN TAHSISI - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1

ICRA MÜDÜRÜNE LOJMAN TAHSISI

#1 User is offline   Muhlis 

• Yeni Uye
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 06 October 2006 - 05:43 PM

Sayin Icra Müdür ve Icra Müdür yardimcisi arkadaslar;
Bizlere lojman tahsisi mümkün oluyor mu eger oluyorsa buna dair yönetmeligi nasil bulabilirim bilgisi olan varsa eger paylasirsa sevinirim.

Saygilar.

0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   mavraci73 

• Yeni Uye
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 11 October 2006 - 07:41 PM

degerli meslektasim, bende daha önce üç yil lojmanda oturdum, sana diyecegim, eger çok zorunlu degilsen bosver oturma lojmanda, lojman sikar, kasar adami. Hakim savcilarimiz bize her yerde amirlik yapmak istiyorlar, oradada ayni evde oturuyor gibi olursun. Ben basimdan geçen bir olayi anlatayim, üç yil lojmanda oturduktan sonra, zorunlu olarak tayinimin çiktigi yerde lojmanda oturmak istedim, bir tane bos daire vardi, girdik lojmana. Aradan bir ay geçti, yeni gelen sayin hakimimiz lojmanda oturmak istedi, komisyon kararla çikardi bizi lojmandan. Düsünsene bir ay sonra yine tasindik, o çektigim rezilligi asla unutmam. Dava açmayi düsündüm, fakat kime karsi ne davasi açacaksin, bunu sindirecek insanlarla çalisiyormuyuz ki. Neyse benim nacizane tavsiyem, lojman kötüdür, hiç bulasma.
0

#3 User is offline   md82 

• Yeni Uye
  • Group: Uye

Posted 25 February 2008 - 09:48 PM

Arkadaşlar kesin dolmayacağından yani kadro durumu bakımından uygun olmayan yerlede cazip değil çünkü icra müdürlerine lojman tahsisinde diğer personelden ayrı bir ayrıcalık bulunmamaktadır sadece hakim savcılar önceliklidir. Söyleceğim bukadar ben lojmanda kalıyorum ama ilçede adliyenin kadro durumuna göre dolmayacak olduğundan ...saygılarımla
0

#4 User is offline   Mustafa BARAN 

• Usta
  • Group: Usta
  • Interests:Kendim bo� zamanlar�nda m�zik dinlemeyi seyahat etmeyi do�ay� gezmeyi severim

Posted 26 February 2008 - 06:34 PM

Sayın icra müdürlerim lojmanda icra müdürlerinin oturması için öncelikli olarak bakanlık memuru olduğu için aynı hakim ve savcılar gibi onlarda lojmanda diğer adliye personeli gibi sıra beklemesine gerek yok öncelikli olarak hakim savcı daha sonra icra müdürü ve yazı işleri müdürü önceliklidir eğer adliye memuru istese bile öncelik icra müdürüne verilececktir bilgilerinize.
0

#5 User is offline   Scary_Movie 

• Uye
  • Group: Uye

Posted 26 February 2008 - 09:44 PM

Lojmanda falan kalmıyorum ama mecbur kalmadıkça kalmak da istemezdim. Kalanlar da pek tavsiye etmiyor anlaşılan.
0

Share this topic:

Page 1 of 1

Fast Reply

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz