E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
Kontrol panelindeki imza hakkında
Posted 09 February 2008 - 11:55 PM
Kontrol panelindeki imzamı güncellemek istiyorum .Ama ; pırıltılı resim koyarak, yapamıyorum, ayrıca avatar resmimede aynı şekilde pırıltılı resim koyamıyorum, koysamda pırıltılı olmuyor neden acaba?
Other Replies To This Topic
Posted 10 February 2008 - 12:15 AM
imza alanı dışında ileti kısmında da aynı hatalar olabiliyor.mesela kalın yazmaya çalışıyorum bazen olmuyor.
Posted 10 February 2008 - 12:37 AM
Posted 12 February 2008 - 02:05 PM
Kontrol panelindeki imzamı güncellemek istiyorum .Ama ; pırıltılı resim koyarak, yapamıyorum, ayrıca avatar resmimede aynı şekilde pırıltılı resim koyamıyorum, koysamda pırıltılı olmuyor neden acaba?
konuyu iki gün önce açmışsınız ancak yönetici arkadaşlardan kimse cevap vermemiş nedinini size izah edeyim isterseniz. konuyu duyurular bölümüne açmışsınız bu yüzden herzamah takip ettiğimiz yöneticilerden istek bölümüne yazmadığınız için görümüzden kaçmış. bu yüzden bu tür konular ilgili konu başlığı altında açarsanız sevinirim.
imza kısmında html kodlarının kullanımı yasaklandığı için kod atamıyorsunuz yasaklanma sebebi imza kısmına ebatları bakımında çok uzun ve büyük resimler kullanıldığı için forumun görünümü aşırı derecede bozuluyor.
pırıltı resim koymak istemişsiniz resim uzantını png olduğu için pırıltılar görülmüyor olabilir. bu yüzden avatar resminizi gif olarak kullanmayı deneyiniz ozaman isteidğiniz gibi olacağı kanaatindeyim.
Posted 12 February 2008 - 04:07 PM
konuyu iki gün önce açmışsınız ancak yönetici arkadaşlardan kimse cevap vermemiş nedinini size izah edeyim isterseniz. konuyu duyurular bölümüne açmışsınız bu yüzden herzamah takip ettiğimiz yöneticilerden istek bölümüne yazmadığınız için görümüzden kaçmış. bu yüzden bu tür konular ilgili konu başlığı altında açarsanız sevinirim.
imza kısmında html kodlarının kullanımı yasaklandığı için kod atamıyorsunuz yasaklanma sebebi imza kısmına ebatları bakımında çok uzun ve büyük resimler kullanıldığı için forumun görünümü aşırı derecede bozuluyor.
pırıltı resim koymak istemişsiniz resim uzantını png olduğu için pırıltılar görülmüyor olabilir. bu yüzden avatar resminizi gif olarak kullanmayı deneyiniz ozaman isteidğiniz gibi olacağı kanaatindeyim.
Gölge kardeşim işte o gif olarak nasıl kullanabilirim, o da sorun ....
Posted 05 March 2008 - 03:34 PM
Posted 05 March 2008 - 05:02 PM
Pardon şimdi aklıma geldi, bizim ilçenin forumu burdan çok daha vahim, 3 ayda bir tüm üyelikler siliniyor
Posted 05 March 2008 - 05:27 PM
Posted 05 March 2008 - 06:02 PM
Açıklama için teşekkür ederim.
Posted 05 March 2008 - 07:04 PM
Posted 05 March 2008 - 07:23 PM
Aslında en güzeli benimkisi ama neyse.
Profilinde sinirli yazıyor, şimdi döver möversin neme lazım
Posted 05 March 2008 - 08:12 PM
Profilinde sinirli yazıyor, şimdi döver möversin neme lazım
Yok yaa benim sinirim kendimle, korkma yani..
Posted 06 March 2008 - 09:02 AM
Tamam o zaman, şimdi rahatladım bak,
Artık korkmadan söyleyebilirim.
En güzel imza benimki
Posted 17 June 2008 - 01:03 PM
Resim formatı dönüştürücü programlar aracılığıyla her türlü uzantılı dosyayı elde edebilirsiniz.
http://www.graphic-converter.net/ bu linkte "download graphic converter" yazısına tıklayın ve inen programı kullanarak her türlü formatı çevirmeniz mümkün. (linki şimdi buldum ama UYAP engellemesi sayesinde indirme işlemini yapamıyorum, o yüzden denemem mümkün olmadı)
Aslında google da "graphic converter" şeklinde tarama yapıp bulduğunuz sitelerden bir kaçını denemenizi tavsiye ederim. Biraz ingilizceniz varsa yapabileceğinize inanıyorum.
Posted 18 July 2008 - 08:45 AM
Önceden imza boyutunu değiştiremiyoruz diye şikayet ediyorduk, yöneticilir şimdi de imzaları tamamıyla kaldırmışlar.
Ne olacak bu işin sonu çok merak ediyorum
Hadi kolay gele...
Share this topic:
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Imza hk.
|
Agir Ceza Kalemi | Gonz |
|
|
|
Beyin Kontrolü Nedir, Ne Elde Edilmek İsteniyor?
|
Adalet Bakanligi Personeli Serbest Köse | *CLeRiC* |
|
|
|
|
3717 Sayılı Yasa (Havuzlar) | GöLGe |
|
|
|
|
Duyurular | GöLGe |