E-Adalet Forum: uyapta tevsi kriterleri neler - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #2 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #3 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: selbar33      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83646   Total Read: 9,853,117   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1

uyapta tevsi kriterleri neler tevsi Rate Topic: -----

#1 User is offline   Jelibon 

• Usta
  • Group: Usta

Posted 12 December 2007 - 11:00 AM

simdi arkadaşlar günaydın önce herkese

birsey soracam
uyapta tevsii işlemleri nasıl yapılıyor
kendi kendinemi yapıyor bu uyap tevsiiyi yapıyorsa hangi kriterlere göre

ne soracam biliyormusunuz

simdi bizim burda iki tane mahkeme var aynı konumdaa
ama tevsii olan dosya sayılarıı garip garip

birimize 5 düşüyor birimize 1
birimize atıyorum30 sanıklı düşüyor diğerine 2

böyle bu şekldee

simdi ben diyecemkiii

hazırlık ekranından bunu nerde görebiliriz
yanii uyap başladıından beri a mahkemesine giden dava b mahkemesine giden dava sayısı istatistikleri ile birlikltee

birde uyap bunu nerden ve nasıl ayarlıyooorr
acil taraftan bilgi alırsaam sevinecemm :-)
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   eXPerience 

• Yeni Uye
  • Group: Uye

Posted 02 February 2008 - 08:11 PM

mahkemelerin tevziileri nasıl bilemiyorum fakat icra tevziilerinde 3 çeşit kriter mevcut ve bu kriteri tevzi müdürü (ne derece bilgi dahilinde bilemiyorum fakat ) kendisi belirleyebiliyor.
1. En az esas dosyası olan daireye göre
2. Rastgele
3. Sırayla.

Kolay gelsin.
0

Share this topic:

Page 1 of 1

Fast Reply

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz