E-Adalet Forum: Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Bölüm Kuralları

Bu Bölüme Sadece Forum Yöneticileri Konu Açabilir ve Açılan Konulara Cevap Verebilirler.
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz Rate Topic: -----

#1 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 21 October 2007 - 06:41 PM

En son, Hakkari Yüksekova İlçesi, Dağlıca Köyü'nde Komando Taburu'na yapılan hain saldırı sonucu; 12 askerimizin şehit olduğu, 16 askerimizin de yaralandığı haberini almış bulunuyoruz.

katipler.org ailesi olarak Şehit ve Gazi Ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz.

Bu hain ve ahlaksız saldırılar Milletimizin yüreklerinde derin üzüntülere sebebiyet vermektedir ama bilinmelidir ki teröre karşı tek vucut olmuştur artık her Türk. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Türk ordusu bu kanlı ve şerefsiz saldırıları bertaraf edecektir ve Mehmetçik'in akıttığı her damla kanın hesabı sorulacaktır.

Her Türk asker doğar ve her müslüman şehitlik mertebesinin ne kadar kutsal olduğunu bilir. Türkler için bu ulu görevi yerine getirirken canlarını veren, kanlarını akıtan her asker bilsin ki, bu millet gerekirse 7sinde de 70inde de o dökülen kanın hesabını sormasını bilir.

0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   blackeyes07 

• Uye
  • Group: Uye

Posted 21 October 2007 - 06:43 PM

Allah rahmet eylesin, ruhlarınız şad olsun. Allahım ailelerine ve Türk milletine sabır versin.... ama sabrımız taşıyor artık bilesiniz.
0

#3 User is offline   *CLeRiC* 

• Ustad
  • View blog
  • Group: Administrators

Posted 21 October 2007 - 07:24 PM

Allah rahmet eylesin ve mekânları cennet olsun. Acılı ailelerine de Allah'tan sabır ve başsağlığı diliyorum.
0

#4 User is online   amonra 

• Ustad
  • View blog
  • Group: Ustad

Posted 21 October 2007 - 07:52 PM

allah ailelerine sabır versin. Ölenlerin mekanı cennet olsun.
0

#5 User is offline   mematiturk 

• ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol
  • Group: Usta
  • Interests:müzik, aile, internet, game, visual basic, arkadaşlık, chat, watching a football match on T.V.

Posted 22 October 2007 - 01:33 AM

rabbim sen bizi sabrımızla sınama, şu ateşin düştüğü yerde acıyla bağrı yanan anaların dualarını, yurdun dört bir yanında PKK ' nın kahrolması için söylenen bütün duaları kabul et, Ya rabbim sen dualarımızı boş çevirme, şu ülkemizde yatan binlerce evliya, enbiya, alim, veli, sıddık ve şehitlerin yüzü ve suyu hürmetine ülkemize . dinimize, canımıza saldıran eden tüm düşmanların helak olmasını, kahrolmasını nasip et amin...
0

#6 User is offline   Nergin 

• Ustad
  • Group: Moderator
  • Interests:GEZMEK ARKADAŞ TOPLANTILARINA KATILMAK EŞİM VE ÇOCUKLARIMLA VAKİT GEÇİRMEK YEMEK YAPMAK

Posted 22 October 2007 - 08:31 AM

Allah rahmet eylesin ve mekânları cennet olsun. Ailelerine de Allah'tan sabır ve başsağlığı diliyorum.
0

#7 User is offline   askneferi 

• ne olursan ol ama kendin ol
  • Group: Kidemli Usta
  • Interests:http://tr.gpotato.eu/referral/?referrer=Askneferi

Posted 22 October 2007 - 08:36 AM

yeter artık bıcak kemige dayandı hatta kesmeye başladı kan kaybından ölmemek için bişiler yapmak lazım vede bunu hemen yapmak lazım
0

#8 User is offline   DuRaN80 

• KIdemli Usta
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Super Moderator

Posted 22 October 2007 - 08:49 AM

Tüm Türkiyenin başı sağolsun. Şehit ailelerimize Allah sabır versin. İnşallah en kısa zamanda Mehmetçiğimiz bu terör illetinin kökünü kazıyacak ve şehitlerimizin intikamını alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
0

#9 User is offline   Jön_Türk 

• ŞİDDETE MEYYALİM VALLAHİ DERTTEN...
  • Group: Moderator
  • Interests:Hayat Eskisi kadar avans vermiyor artık...

Posted 22 October 2007 - 02:05 PM

Duran bey kardeşim imzanda 'Ya sev ya terket' yazısını kullandığını farkettim, burası Türkiye bu tür yazıları kullanmazsan iyi olur benden söylemesi...

'Ya sev ya terket'e soruşturma

Hrant Dink suikastı sanıklarını getiren cezaevi aracın üzerindeki 'Ya sev ya terket' yazısı için adli ve idari soruşturma başlatıldı

Kocaelİ Başsavcılığı, Dink cinayeti zanlılarını taşıyan aracın önüne yapıştırılan “Ya sev ya terk et” yazılı çıkartma ile ilgili aracın şoförü ile jandarmalar hakkında soruşturma açtı. Savcılık kaynakları, çıkartmanın yapıştırıldığı aracın İstanbul’daki duruşmalara tutuklu ve hükümlü sevki için görevlendirildiğini belirterek çıkartmanın daha önce yapıştırılmış olması halinde mutlaka fark edileceğini belirttiler. Kaynaklar, çıkartmanın Dink cinayeti zanlılarının taşınması nedeniyle özel olarak yapıştırılması ihtimali üzerinde durulduğunu belirttiler.

SÖKTÜLER
Cezaevi aracındaki çıkartma dün yerinden çıkarıldı.

Haber: AA
0

#10 User is offline   gratip 

• Yeni Uye
  • Group: Uye

Posted 22 October 2007 - 02:26 PM

12 mehmet daha kaybettik. hani evlerimizde rahat uyuyoruz ya. onlar uykumuz bölünmesin diye canlarını veriyor. namussuzun kansızın namahrem eli mabedimizin göğsüne değmesin diye gözlerini kırmadan ateşe atlıyorlar. o fidanların hepsi ölümü göze alarak it kovalıyor o dağlarda. fakat kahpeligi üslup bilenler erkek gibi savaşmak yerine kancık gibi vuruyor fidanları. kardeşim gabarda asker dedim ona ki ne vardı az şu bilgisayarla haşır neşir olsaydın da yazıcı yapsalardı seni bu operasyonlar falan korkutuyor bizi. yok abi benim atışlarım iyiydi 3 haftadır yatak yüzü görmüyorum ama öleceksem bir tanesini yere serip öyle öleyim. dedi. şimdi hepimizin eli yüreğinde acaba diye..
bin tanesine birini vermem ama gel gör ki kahpe bu terör. hepsinin bedeli ödetilecek. herkes bundan emin olsun..
0

#11 User is offline   KOCAOGLU 

• ADAM KAVGADA BELLİ OLUR
  • View blog

Posted 22 October 2007 - 04:17 PM

Söyleyecek söz bulamıyorum. Ruhları şad olsun...

Şu anda ben bu satırları yazarken dışardan sesler geldiğini duydum, pencereyi açıp baktığımda 20-30 kadar çocuk en büyükleri 10 yaşındadır. Yaşları 5 ile 10 arası. Önde iki çocuk ellerinde Şanlı Bayrağımız, diğer çocuklar arkalarında, ilçenin sokaklarında kahrolsun pkk diye bağırıyor. İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Birileri bu kanı durdurmalı artık!!!
0

#12 User is offline   gimbir 

• Usta

Posted 22 October 2007 - 04:28 PM

Tarifi mümkün olmayan bu acıyı aynen hissediyorum. Terörün ve paranın rantçılarının sonu gelmesini umarak Şehitlere rahmet ailesi ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.
0

Share this topic:

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz