E-Adalet Forum: Denge tazminatınızı hesaplattırdınız mı? - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1

Denge tazminatınızı hesaplattırdınız mı? Rate Topic: -----

#1 User is offline   karatoprak 

• Usta
  • Group: Usta

Posted 28 September 2007 - 09:36 PM

Arkadaşlar, yıl sona eriyor. Geçen sene alınan toplam havuz parası bu sene alınacak denge tazminatından çıkartılarak eksik olan kısım kalan aylarda ödenecek. Biz 10. aydan itibaren almaya başlayacağız. Siz de kendi adliyenizde konuyu araştırın, bu konuyu mutemede bırakmayın.
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   munzurlu 

• Yeni Uye
  • Group: Uye

Posted 28 September 2007 - 10:49 PM

teşekkürler kara toprak..bizim sütten ağzımız yandı artık yoğurdu üfleyerek yiyoruz smile.gif eksik varsada kalsın laugh.gif yeterki bizden kesilmesin ..
0

#3 User is offline   seckin 

• Uye

Posted 20 November 2007 - 03:02 PM

DENGE TAZMİNATI NEDENİYLE DÜŞTÜĞÜM HALLERE BAK

Havuz parası ile denge tazminatı arasındaki farkın tarafıma ödenmesi için geçen yıl talepte bulunmuştum.. talebim reddedildi.
Bende idare mahkemesinde dava açtım, davam halen devam ediyor.
Bilgi edinme yasasından faydalanarak Adalet Bakanlığından bilgi talebinde bulundum. Tarafıma gönderilen belgelerle yeniden müracaatta bulundum ve diğer adliye personeli ile birlikte geçen yılki denge tazminatı farkı tarafıma ödendi.

MÜCADELEM DEVAM EDİYOR[/size]

Bu kez 2007 yılında ödenen denge tazminatı ile geçen yılki havuz parası arasındaki farkın ödenmesini YAZILI olarak talep ettim.
YIL SONU GELDİ...... HALA BİR CEVAP ALAMADIM..... VERECEKLERMİŞ.... DİYE SÖYLENTİLER VAR..... OCAKTA ÖDEYEBİLERMİŞ ........... VS.VS.

BU YIL (2007) ÖDENEN DENGE TAZMİNATI GEÇEN YIL 3717 SAYILI YASA UYARINCA ÖDENEN HAVUZ PARASINA ULAŞTIĞI TARİHTEN İTİBAREN ÖDENMEYE BAŞLANIR. BU DA AYLIK OLARAK YAPILMASI GEREKEN BİR ÖDEMEDİR...

GEÇEN (2006) YILINDA ALDIĞINIZ HAVUZ PARASINA 2007 YILINDA ÖDENEN DENGE TAZMİNATI ÖRNEĞİN 6. AYDA ULAŞTI. SİZE 7. AYDAN İTİBAREN DENGE TAZMİNATININ ARADAKİ FARK KAPANINCAYA KADAR ÖDENMESİ GEREKMEKTEDİR...

[size="5"]BU DENGE TAZMİNATINI AYLIK OLARAK ALAN VARSA CEVAP İSTİYORUM
[/color]

YANİ SİZİN ANLAYACAĞINIZ BAŞKA ADLİYELERDEN ÖRNEK İSTİYORLAR.....

İŞİ EHLİNE VERMEK GEREKİR... [color="#FF0000"]

0

#4 User is offline   atamizindeyiz 

• Usta
  • Group: Moderator
  • Interests:bilgisayar programları

Posted 20 November 2007 - 03:10 PM

bu konuda tam bi izahat yapan olursa sevinirim, yani 2007 yılında alınan denge tazminatı ne kadar ve bizim havuz paramız kaç liranın altında olmalıki bu farkı isteyebilelim.
0

#5 MisafirALPEREN.77_*

• Group: Guest

Posted 20 November 2007 - 03:21 PM

arkadaşlar biz hesaplattık ve 257 ytl eksik olduğu anlaşıldı ve bu aydan itibaren 89. ytl olarak aldık daha 2 ay daha alacağız 89 ve 78 alacağız
yani heseplatın ihmal etmeyin
0

#6 User is offline   seckin 

• Uye

Posted 20 November 2007 - 03:21 PM

DENGE TAZMİNATI 2007 NİN İLK ALTI AYI İÇİN 86,92 YTL, İKİNCİ ALTI AYLIK DÖNEM İÇİN 89,45 YTL DİR.

TOPLAM : 1.058,22 YTL + OCAK AYINDAKİ VE TEMMUZ AYINDAKİ FARKLAR

TOPLAM 1.058,22 YTL DEN GEÇEN YIL ALDIĞINIZ HAVUZ PARASI AZ İSE ARADAKİ FARK ÖDENİYOR...

ÖRNEĞİN GEÇEN YIL HAVUZ PARASI OLARAK 500 YTL ALDINIZ...

DENGE TAZMİNATI OLARAK 558,22 YTL ALMANIZ GEREKİYOR..
0

#7 User is offline   atamizindeyiz 

• Usta

Posted 20 November 2007 - 03:30 PM

bana dilekçe örneği yollarmısınız ivedi, müdürüm yok olmaz öyle şey diyor bende dilekçe yolu ile başvuracağım,
sanırım geçen yıl 800-900 arası bi fon(havuz parası aldık)
0

#8 User is offline   rekad05 

• Uye

Posted 20 November 2007 - 04:01 PM

Toprak bu başlığı bende senden beklerdim zaten smile.gif Kardeş bu zamana denge tazminatı mı kalır, bitti bile.... Haa unutmadan ben seneye alacağım denge tazminatını bile hesapladım 4.ayda almaya başlıyorum...nasıl mı demeyin 2007 yılında 6 ay almadım da anlıycanız kısa dönem askerdim de....biggrin.gif
0

#9 User is offline   seckin 

• Uye

Posted 20 November 2007 - 04:05 PM

olay bu arkadaşlar herşeyi mutemetlere bırakmayın

BEN OCAK 2007 DEN AYDAN BERİ UĞRAŞIYORUM BU DENGE TAZMİNATINI BİR TÜRLÜ HALİMİ ANLATAMADIM...

AMA SONUNDA ALDIM... AYLIK ÖDENMESİ GEREKTİĞİ KONUSUNDA BU YILKİNE UĞRAŞIYORUM ...

ADALET BAKANLIĞINCA TARAFIMA GÖNDERİLEN MALİYE BAKANLIĞININ YAZILARINI EKLEDİM

Attached thumbnail(s)

• Attached Image: DENGE_TAZ.2.jpg
  • Attached Image: DENGE_TAZ._3.jpg
  • Attached Image: DENGE_TAZ.4.jpg

0

#10 User is offline   dijitalmüdür 

• Uye

Posted 20 November 2007 - 04:37 PM

Arkadaşlar mutlaka ki hakkınızı arayın.

Denge tazminatı ile ilgili olarak bu yıl içersinde ödenmiş olan havuz miktarını 12 ay içersinde hesaplanması gerektiğini düşünüyorum çünkü 12 aya kadar ne miktarda ödeme yapılacağı belli olmadığı için 12 ayda ödenen miktar denge tazminatına esas olan 1850 gösterge rakamının memur maaş katsayısı ile çarpımı sonucu çıkacak olan meblağdan az olursa aradaki kısmı ödenecek çok olursa ödenmeyecek.

saygılarla.
0

#11 User is offline   adalet-42 

• Yeni Uye

Posted 20 November 2007 - 06:52 PM

QUOTE(seckin @ Nov 20 2007, 16:02) <{POST_SNAPBACK}>
DENGE TAZMİNATI NEDENİYLE DÜŞTÜĞÜM HALLERE BAK

Havuz parası ile denge tazminatı arasındaki farkın tarafıma ödenmesi için geçen yıl talepte bulunmuştum.. talebim reddedildi.
Bende idare mahkemesinde dava açtım, davam halen devam ediyor.
Bilgi edinme yasasından faydalanarak Adalet Bakanlığından bilgi talebinde bulundum. Tarafıma gönderilen belgelerle yeniden müracaatta bulundum ve diğer adliye personeli ile birlikte geçen yılki denge tazminatı farkı tarafıma ödendi.

MÜCADELEM DEVAM EDİYOR[/size]

Bu kez 2007 yılında ödenen denge tazminatı ile geçen yılki havuz parası arasındaki farkın ödenmesini YAZILI olarak talep ettim.
YIL SONU GELDİ...... HALA BİR CEVAP ALAMADIM..... VERECEKLERMİŞ.... DİYE SÖYLENTİLER VAR..... OCAKTA ÖDEYEBİLERMİŞ ........... VS.VS.

BU YIL (2007) ÖDENEN DENGE TAZMİNATI GEÇEN YIL 3717 SAYILI YASA UYARINCA ÖDENEN HAVUZ PARASINA ULAŞTIĞI TARİHTEN İTİBAREN ÖDENMEYE BAŞLANIR. BU DA AYLIK OLARAK YAPILMASI GEREKEN BİR ÖDEMEDİR...

GEÇEN (2006) YILINDA ALDIĞINIZ HAVUZ PARASINA 2007 YILINDA ÖDENEN DENGE TAZMİNATI ÖRNEĞİN 6. AYDA ULAŞTI. SİZE 7. AYDAN İTİBAREN DENGE TAZMİNATININ ARADAKİ FARK KAPANINCAYA KADAR ÖDENMESİ GEREKMEKTEDİR...

[size="5"]BU DENGE TAZMİNATINI AYLIK OLARAK ALAN VARSA CEVAP İSTİYORUM
[/color]

YANİ SİZİN ANLAYACAĞINIZ BAŞKA ADLİYELERDEN ÖRNEK İSTİYORLAR.....

İŞİ EHLİNE VERMEK GEREKİR... [color="#FF0000"]

0

#12 User is offline   adalet-42 

• Yeni Uye

Posted 20 November 2007 - 06:56 PM

Arkadaşlar Ben Denge Tazminatını Alıyorum Adalet Bakanlığının Yayınlamış Olduğu Bir Genelge Var Ben Ona Dayanak 2006 Yılında Almış Olduğum Havuz Parası 2007 Yılı Eylül Ayında Dolduğu İçin Ekim Ayından İtibaren Yani 2 Aydır Denge Tazminatı Alıyorum Saygılar

This post has been edited by GöLGe: 20 November 2007 - 07:25 PM
Reason for edit: Lütfen Forum Kurallarını okuyalım, forumda büyük harfle yazışmak yasak.

0

#13 User is offline   karatoprak 

• Usta

Posted 20 November 2007 - 08:46 PM

Rekad05 kardeşim, ben konu başlığını eylül ayında açmıştım.
Dijitalmüdür arkadaşım, bu senenin denge tazminatından geçen sene alınan havuz parasını çıkartarak hesaplama yapacaksınız.
Alamadığını beyan eden arkadaşlar, dilekçe falan yazmanıza gerek yok, mutemedinizin gereken hesabı yapıp ödemesi gerekir. Genelgeyi alın ve mutemedinize gösterin. Biz 11 ve 12. aylarda 89'ar YTL denge tazminatı alacağız ve 11. ayın parası bordroya eklendi ve aldık.
0

#14 User is offline   karatoprak 

• Usta

Posted 20 November 2007 - 08:48 PM

Unutmadan rekad05 kardeşim, gelecek sene inşallah bütün adliyeciler denge tazminatını tam alacaklar. Havuz parası kalkarsa eğer denge tazminatını vermek zorunda kalacaklar.
0

#15 User is offline   atamizindeyiz 

• Usta

Posted 07 January 2008 - 08:42 AM

almayanların hakkını almasıiçin konunun güncel kalması kanaatindeyim, ben de habersizdim bu denge olayından ama bende aldım
0

#16 User is offline   Nergin 

• Ustad
  • Interests:GEZMEK ARKADAŞ TOPLANTILARINA KATILMAK EŞİM VE ÇOCUKLARIMLA VAKİT GEÇİRMEK YEMEK YAPMAK

Posted 07 January 2008 - 08:47 AM

biz 2007 yılında havuz parası 248 YTL almışız Mart ayından itibaren almaya başlayacağız
2008 yılı içerisinde 110 kusur dediler maliyeden allah yardımcınız olsun arkadaşlar
0

Share this topic:

Page 1 of 1

Fast Reply

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz