E-Adalet Forum: BECAY?? YAPMAK ?ST?YORUM. - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

YENİ BECAYİŞ SAYFAMIZ

YENİ BECAYİŞ İLANI VERMEK İÇİN VE GÜNCEL OLAN BECAYİŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
Page 1 of 1

BECAY?? YAPMAK ?ST?YORUM. GERZE ADL?YES?NDEN BAKIRKÖY ADL?YES?NE

#1 User is offline   İsmail 

• Yeni Uye
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 27 September 2007 - 10:09 AM

color="#FF0000"]SEVGİLİ MESLEKTAŞARIM MERHABA,
BEN SİNOP İLİNİN GERZE İLÇESİNDE GERZE ADLİYESİNDE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDE ZABIT KATİBİ OLARAK GÖREV YAPIYORUM.

EŞİM İSTANBUL' DA ÖZEL BİR SAĞLIK KURULUŞUNDA LABORANT OLARAK GÖREV YAPIYOR. (SİGORTALI OLARAK ÇALIŞIYOR)
EŞİM DURUMU NEDENİYLE BAKIRKÖY ADLİYESİNDE BİR ARKADAŞLA BECAYİŞ YAPMAK İSTİYORUM. YALNIZ ŞÖYLE BİR DURUM VAR, FİİLİ HİZMET SÜREM İKİ YILI DOLDURMUYOR. BENİM BECAYİŞ YAPMAM MÜMKÜN MÜ ? BİLEN ARKADAŞLAR VARSA BANA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM. (AYRICA BU BİR İLAN NİTELİĞİNDEDİR, BECAYİŞ YAPMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR DA 0505-761-68-30 NOLU TELEFONDAN BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.[/color]

İSMAİL DEMİRCİ
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 27 September 2007 - 10:25 AM

Bir Örnek vererek durumu açıklıyorum: bizim burdan bir arkadaşımız Antakya Adliyesinde bulunan bir arkadaşımız ile birlikte becayiş yapmak istiyordu İskenderun adlesinde çalışan arkadaşımız 2 yılını daha doldurmamıştı, Hatay adliyesindeki arkadaşımız Reis ile konuştuğunda reis kendise becayiş yapmak istediği arkadaşının 2 yılını doldurup doldurmadığın sordu, oda onun 2 yılını doldurmadığını söyleyince reis kabul etmedi, tabi becayiş isteyenler çok olduğu için 3 yıldır çalışan bir arkadaşımızın ismini verdi ve kabul ettiler, iki kişide karşılıklı olarak delekçe verdiler, bekliyorlar.
0

#3 User is offline   KaPTaN 

• Akhenaton
  • Group: Usta

Posted 28 September 2007 - 01:13 PM

seçim kurulunda bir yıldır çalışan bir arkadaşımla yeni ataması yapılan ve daha görev yerine başlamadan becayiş yaptılar, yani isterseler onların elinde bir şey iki yılı canları istemedi mi ortaya atıyorlar
0

Share this topic:

Page 1 of 1

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info
New Replies Icon BAKIRKÖY ADLİYESİ 8 FATİH ADLİYESİ 3
YİNE KAZANDIK YİNE KAZANDIK
Spor yasin_21 
  • 0 Replies
  • 242 Views
New Replies Icon TURNUVADAKİ 5.MAÇIMIZ FATİH ADLİYESİ İLE
HAYDİ DESTEĞE BAKIRKÖY KOPTU GELİYOR