color="#FF0000"]SEVGİLİ MESLEKTAŞARIM MERHABA,
BEN SİNOP İLİNİN GERZE İLÇESİNDE GERZE ADLİYESİNDE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDE ZABIT KATİBİ OLARAK GÖREV YAPIYORUM.
EŞİM İSTANBUL' DA ÖZEL BİR SAĞLIK KURULUŞUNDA LABORANT OLARAK GÖREV YAPIYOR. (SİGORTALI OLARAK ÇALIŞIYOR)
EŞİM DURUMU NEDENİYLE BAKIRKÖY ADLİYESİNDE BİR ARKADAŞLA BECAYİŞ YAPMAK İSTİYORUM. YALNIZ ŞÖYLE BİR DURUM VAR, FİİLİ HİZMET SÜREM İKİ YILI DOLDURMUYOR. BENİM BECAYİŞ YAPMAM MÜMKÜN MÜ ? BİLEN ARKADAŞLAR VARSA BANA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM. (AYRICA BU BİR İLAN NİTELİĞİNDEDİR, BECAYİŞ YAPMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR DA 0505-761-68-30 NOLU TELEFONDAN BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.[/color]
İSMAİL DEMİRCİ
E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
Page 1 of 1
BECAY?? YAPMAK ?ST?YORUM. GERZE ADL?YES?NDEN BAKIRKÖY ADL?YES?NE
Page 1 of 1
Other Replies To This Topic
Posted 27 September 2007 - 10:25 AM
Bir Örnek vererek durumu açıklıyorum: bizim burdan bir arkadaşımız Antakya Adliyesinde bulunan bir arkadaşımız ile birlikte becayiş yapmak istiyordu İskenderun adlesinde çalışan arkadaşımız 2 yılını daha doldurmamıştı, Hatay adliyesindeki arkadaşımız Reis ile konuştuğunda reis kendise becayiş yapmak istediği arkadaşının 2 yılını doldurup doldurmadığın sordu, oda onun 2 yılını doldurmadığını söyleyince reis kabul etmedi, tabi becayiş isteyenler çok olduğu için 3 yıldır çalışan bir arkadaşımızın ismini verdi ve kabul ettiler, iki kişide karşılıklı olarak delekçe verdiler, bekliyorlar.
Share this topic:
Page 1 of 1
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
BAKIRKÖY ADLİYESİ 8 FATİH ADLİYESİ 3
YİNE KAZANDIK YİNE KAZANDIK |
Spor | yasin_21 |
|
|
|