E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
Page 1 of 1
görev yeri
#1 Misafirkaraoğlan_*
Posted 24 September 2007 - 11:42 PM
Selam, benim nickim daha önceden karatoprak'tı, ama güncellemeden sonra karatoprak nickini başka bir arkadaşımız almış. Yeni nickim karaoğlan.
Görev yerim Amasya, ancak kayıt olurken görev yerini seçin bölümünde Amasya yer almıyordu, ilgilenirseniz sevinirim.
Görev yerim Amasya, ancak kayıt olurken görev yerini seçin bölümünde Amasya yer almıyordu, ilgilenirseniz sevinirim.
Page 1 of 1
Other Replies To This Topic
Posted 25 September 2007 - 03:59 AM
QUOTE(karaoğlan @ Sep 24 2007, 09:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Selam, benim nickim daha önceden karatoprak'tı, ama güncellemeden sonra karatoprak nickini başka bir arkadaşımız almış. Yeni nickim karaoğlan.
senin karatoprak olan kullanıcı adını kimse almamıştır, eğer foruma girerken karatoprak yazıp şifreni yazdığında forum kabul etmediyse şifre talebinde bulunarak yeni şifrenizi almanız lazımdı, bu şekilde denedinizmi? eğer bunu yapamazsanız haberim olsun, eski kullanıcı adınızı size geri verelim bu kullanıcı adınıza eskisini aldıktan sonra sileyim.
Görev yeri kısmında a harflerinde eksiklik olmuş bu yüzden orayı güncelledim
#3 MisafirGuest_*
Posted 25 September 2007 - 07:17 AM
ya banada hoşgeldiniz Eskici diyor halbuki ben Jon_Turk'um
Posted 25 September 2007 - 07:32 AM
QUOTE(Guest @ Sep 25 2007, 05:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ya banada hoşgeldiniz Eskici diyor halbuki ben Jon_Turk'um 
Yoksa ikinizde aynı şifreyimi kullanıyorsunuz
Posted 26 September 2007 - 08:33 PM
Karatoprak olarak geri döndüm. Karaoğlan'ı silebilirsin gölge kardeşim. Şifreyi tekrar talep edince düzeldi.
Posted 04 October 2007 - 08:30 AM
geçen gün sitede kendi adımla gezinirken benim adımı da Heilberg olarak değiştirmiş nasıl oldu ise bunun da çözümü var mı gölge kardeşim
Posted 04 October 2007 - 11:46 AM
arkadaşlar genelde uyap yüklü bilgisayarlarda yani adliyelerde gilirdigi icin bu sorun gözüküyor
sadece girişlerde degil formları takip ederken bile başkasının kullanıcı adına dönüşü veriyorsunuz birden
ama başka kullanıcının hiçbir şekilde ne yorumuna,konularına nede msj müdahale edebiliyorsunuz
öyle birşey oldugu zaman yenile dediginizde düzeliyor ama önemli bir sorun degil
sadece girişlerde degil formları takip ederken bile başkasının kullanıcı adına dönüşü veriyorsunuz birden
ama başka kullanıcının hiçbir şekilde ne yorumuna,konularına nede msj müdahale edebiliyorsunuz
öyle birşey oldugu zaman yenile dediginizde düzeliyor ama önemli bir sorun degil
Posted 09 October 2007 - 08:57 AM
arada aynı hatayı veriyor site arkadaşlar dün yine aynısını yaptı çıkmak zorunda kaldım
Share this topic:
Page 1 of 1
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
ADALET BAKANLIGI PERSONELI GÖREVDE YÜKSEL
|
Görevde Yükselme Soruları ve Cevapları | optimist30 |
|
|
|