E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
Yönetimden Olmasini Istedikleriniz
Posted 01 June 2007 - 05:24 AM
Other Replies To This Topic
Posted 01 June 2007 - 05:30 AM
Posted 01 June 2007 - 05:31 AM
Posted 01 June 2007 - 06:55 PM
Posted 01 June 2007 - 07:33 PM
Posted 01 June 2007 - 07:49 PM
Posted 01 June 2007 - 08:02 PM
Posted 01 June 2007 - 09:51 PM
Posted 01 June 2007 - 10:02 PM
Sitede üye olmayanlarin mesajlari okuyamadigi bir alan olusturulup sikayetlerin (diger msn linkleri vs. gibi seylerin) bu alanda paylasilmasini teklif ediyorum.
Posted 01 June 2007 - 10:03 PM
Posted 02 June 2007 - 01:52 AM
Posted 02 June 2007 - 03:26 AM
Posted 02 June 2007 - 03:46 AM
Other genel olarak site birlikteliginin tanimini ve buna uygun davranmanin gerekçesini yazmis ve güzel özetlemis. Ben sitenin bu günkü durumunu begeniyorum. Siteden ne bekledigimizi ve neden ziyaret ettigimizi gözden geçirmekte fayda var.
Site, Gölge’ nin kurma amacina büyük bir hizla ilerlemektedir. Baslangiçta katipler olarak (Ki halen ismi öyle) dayanisma istegiyle kurulan site kendi kabugunun ötesinde her pozisyonda mensuba ulasmis ve üye hatta düzenli ziyaretçisi – katilimcisi olarak kazanmistir. Bir çok düsünce baslangiçtaki enerjisini zamanla kaybeder iken site daha da büyümüs adeta insanlarin çok uzun yillar içinde kat edebilecegi mesafeyi BIR INCI yilinda almistir. Dernek bunun en güzel ve en büyük kanitidir. Gölge’ nin kendisine yöneltilen mesleki konular disindaki alanlarin olmamasini isteyen dilekleri dogru bulmuyorum. Zira bu site sadece akademik konularin paylasilacagi ve makale tarzi metinlerin yer alacagi bir olusum degildir. Olmamalidir. Insan da ne varsa bu sitede o olmali. Vardir. Ask,Tarih,Siir,Komedi,hüzün, proje, ürün – üretme, paylasim, kizginlik ve digerleri. Bunlar olmali, olmak zorunda. Aksi halde belli bir grubun – görüsün kendi kendini tatmin ettigi, gördükleri filmi birbirine anlatan bir klüp havasinda oldugu siteye dönüsür ki bu tartismasiz yanlistir. Kaldi ki özelde ben güncel olaylarin siyasi – dünya görüs ayriligi nedeniyle dogabilecek tartismalarin istenmeyen sonuçlar dogurabilecegi kaygisi ile konulan sinirlarin daha esnek uygulanmasi gerektigi görüsündeyim. Forum kurallari genel olarak herkesin kabul edecegi temeller üzerine bina edilmis. Kisisel nedenlerle olusan kirginliklar kurallarin yok sayilmasi – degistirilmesi geregini dogurmaz.
Sevgili Gölge;
Hayata geçirdigin site artik istedigin yere gelmistir. Daha da ilerleyecektir. Insanlarin kendi emekleri kurduklari olusumlar (Dernek,Klüp v.b. kuruluslar) büyüdükçe o kisilerin gururu olurlar. Büyüdükçe o kuruculariyla degil artik kendileriyle taninirlar, bilinirler. Herkesin ortak ve herkesin tek tek kendisine ait gördügü yer halini alir. Herkes artik zaman içerisinde kendisinden bir seyler katmis, kendisini anlatmis – vermistir. O kurulus artik basta kurulan yer olmaktan çok uzaklara gitmis ve kurucusunun tam istedigi gibi olmustur. Bugün site artik senin geri dönemeyecegin yere seninle gelmistir.Bu nedenle günlük yorgunluklarla kendini üzme. Sen site oldun,biz sen olduk.
Seninleyiz.
Saygilarimla.
Posted 02 June 2007 - 04:54 AM
Posted 02 June 2007 - 05:29 AM
Posted 02 June 2007 - 06:45 AM
susmak en iyisi...
Posted 02 June 2007 - 11:11 PM
Posted 03 June 2007 - 03:16 AM
Posted 04 June 2007 - 07:17 AM
Share this topic:
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Yönetimden Ricam
|
Dİğer Sınav Yazışmaları | Fatma Dağ |
|
|
|
Arkadasinizin Nasil Biri Olmasini Istersiniz?
|
Anket | erzsalih |
|
|
|
EBRU HAKKINDA BILMEK ISTEDIKLERINIZ
|
Kültür ve Sanat | LALEZAR |
|
|
|
VARIS HAKKINDA BILMEK ISTEDIKLERINIZ