E-Adalet Forum: Yönetimden Olmasini Istedikleriniz - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #2 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #3 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: selbar33      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83646   Total Read: 9,853,117   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Bölüm Kuralları

Bu Bölüm de ForumYönetiminden İstekte Bulunalir, Şikayetlerinizi Dile Getirebilirsiniz
  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Yönetimden Olmasini Istedikleriniz Rate Topic: -----

#1 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 01 June 2007 - 05:24 AM

Arkadaslar ben bu formu açtigim zaman tek bir parola ile açtim önce birlik ve beraberlik olsun istedim daha sonrada bunu bir arada tutmak için dernek kurulmasi için yola çiktim.siteyi açarken tek basima yaptim. kimseden yardim almadim. daha sonra gün geçtikçe çesitli arkadaslarimizla tanisma firsatlari buldum yüz yüze görüsme imkanim olan arkaslar oldu. tlf konustugum ve hala yüzün görmedim sitede yazistigim çok arkadaslarim oldu. herkesle ayni ölçüde olmak istedim kimseyi kayirmak veya araya fitne fesat sokmak için hiç ugrasmadim. elimden geldigce dürüst olmaya çalistim. hep sizler için hizmet vermek için elimden geleni yaptim gece gündüz sitenin açik kalmasi için çabaladim. sitenin bana hiç bir maddi yönden faydasi yoktur tam aksine yillik 120,00-YTL götürü vardir. bunu ben kendi kesemden veriyorum ve sizlere hizmet vermek için.. bazi günler oluyor bugün oldugu gibi esimle kavga yapiyorum . neden sen hep siteli ilgileniyorsun benimle ilgilenmiyorsun diye çok kavga yaptigim günler oldu. bunlari ben yasamak zorudamiyim, çekilirim kenari kapatirim siteyi çeker giderim çözüm bumu sizce. benim istedigim ben bu durumlarda mücadele ederken sizelerinde bizlere destek çikmaniz gereken ilgi ve alakayi göstermeniz baska bir sey istedigim yoktur.
forum içinde bazi üyelerimiz neden mesleki bilgiler disinda forum basliklari var bu spor, siirler bölümü gibi bölümler olmasin sadece bizlere yönelik olan bölümler olsun diyor..

forum içinde bazi üyelerimizde bizim istegimiz isten sonra burda stret atmak neden siirler, ask vs gibi konulardaki yazismalari siliyorsunuz biz oradalra stres atiyoruz..

simdi sizler söyleyin ben ne yapayim ne yapmam lazim. gerçekten beynim bir noktadan sonra duruyor. herzaman çesitli istekler oluyor ve bu sitekleri bazilari destekliyor bazilari desteklemiyor ve bazilari mutlu oluyor bazilar mutlu olmuyor.. daha yazacak çok sey var ama kisa kesiyorum.

forum kurallarindan sikayetçisiniz gördügüm kadariyla. hepimiz hukukçu sayiliriz bu yüzden forum içinde uygulanmasi gereken forum kurallarini siz belirleyin bizlerde onlari uygulamaya çalisalim...

Moderatör nasil olmali, nasil seçilme, nasil görev yapmali istekleriniz yazmanizi istiyorum

Selam ve dua ile
Edited by: GöLGe
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   hilmiuyar26 

• Uye
  • PipPip
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 01 June 2007 - 05:30 AM

Sayin gölge arkadasim, hayattaki en zor is insan idare etmektir, sen bizleri idare ediyorsun, bakma dilin kemigi yoktur, konusanlar olabilir, memnuniyetsizlikler olabilir, ama sen sabirla ve sebatla yoluna devam et, hiç bir sey alamazsan dua alirsin, Nitekim O rasül "insanlarin en hayirlisi insanlara faydasi dokunandir" der, ve sana Edebali diyarindan Ertugrulgazi'nin oglu Osman Gazi'ye nasihatini hatirlatmak istermi, Ey ogul! bundan sonra üsengeçlik bize, çalismak sana, hakir görme hor görme bize, uysallik sana, kavga etme, hir çikarma bize idare etmek sana, ey ogul insani yasat ki devlet yasasin....en derin saygilarimla....
0

#3 User is offline   orhan 

• Anti Konti Üye:))
  • Group: Uye
  • Interests:Ki...

Posted 01 June 2007 - 05:31 AM

Benden minik bir öneri. bu foruma uygulanabilirmi bilmiyorum. benim girdigim bazi forom sitelerinde adult adi altinda basliklar var. eger siz bu basliklari görmek istemiyorsaniz görmüyorsunuz.öyle bir seçenek var. bu forumda da öyle bir uygulama yapilabilir.profil ayarlarindan forumu kendine göre özellestir diye bir seçenek olur.kullanici istemedigi forum basliklarini ordan seçer ve artik o bölüme açilmis konubasliklarini görmez. bunun yapilabilirligi nedir sayin admin? Edited by: orhan
0

#4 User is offline   SALYAZILI 

• Uye
  • PipPip

Posted 01 June 2007 - 06:55 PM

Kardes benim bir sikayetim yok, gayet güzel ve basarili bir is yapiyorsun, bende zamaninda böyle bir sey düsündüm ancak bir türlü olmadi. Sizi tebrik ediyorum
0

#5 User is offline   sulçuk arslan 

• Uye
  • PipPip

Posted 01 June 2007 - 07:33 PM

Sayin gölge eminim ki sen de haklisin yötecilik zor bir vasif kaldirmasi zor fedakarlik ister. Sana hak veriyorum. ben bu siteye ilk girdigim gün çok gururlandim ve hale gurur duyuyorum. bize faydali olmaya çalistigin için çok tesekkür ederim ve mesleki anlamda bir çok katkisi olan bu sitenin sosyal hayatimiza da katkili olmasi gerektigini düsünüyorum. Zaten yaptigimiz is stresli birde bu siteye girdigimizde maaslarimizazam nöbet tazminati kalkti iyilestirme yapilmiyorbunlari okuyunca tamamen içimiz karariyor. Tamam bunlarida tartisalimasilamacimizda bu olmali zaten.
Ama diger konularda olsun ki kafamiz dagilsinmeslektaslarimiz kendi arasinda konusup dertlesebilmeli tbi kurallar içinde,

Ama site yönetcilereninin konu kapatma konu engelleme gibi bir lükslerinin olmamasi gerekir bence o zaman bizim düsüncelerimizi, duygularimizi, sevincimizi hüznüzümü paylastigimiz tek site olma özelligini kaybeder.

Biz bu siteyi inanin çok seviyoruz orhan'in verdigi fikir benced olabilir. denemekten ne çikar bu konuda bizim yapabilecegimi bisey olmasi durumunda elimizden geleni yapmaya haziriz.

Site yöneticilerine saygilarimla

0

#6 User is offline   *EsKiCi* 

• sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili...
  • Group: Kidemli Usta

Posted 01 June 2007 - 07:49 PM

Sinan arkadasimizi yine kim neden kizdirdi, bu arkadasimiz ugrasiyor çabaliyor halen nasil oluyorda kizdirmayi becerebiliyor bazilari anlamis degilim. bence Sinan'dan Allah razi olsun. Allah usandirmasin bu islerden kendisini.

selçukaslan48 'in sözlerine deginmek gerekirse, konu kilitlemek, silmek, düzenlemek bence lüks degil bir görevdir benim açimdan. site düzeni için bu sart diye biliyorum. eger uygun görülür de bunu yapmamiz istenmiyor ise grup yöneticilerine de gerek kalmiyor zaten. bu nedenle bu görevden alinmam daha uygun olur. konu kilitledigimizde sildigimiz de veya düzenledigimizde, ki bunu sitemizin düzeni bozulmasin diye yapiyoruz, bazi arkadaslar sikayet ediyorlar. nedenini bir türlü anlamadim. bizim görevimiz forum kurallarini uygulamak degilmi. bu hayattin her alaninda sonuçta bir kural yok mu. neyse takdir sayin adminlerimizin...

0

#7 User is offline   çilginçocuk_59 

• Kıdemli Uye

Posted 01 June 2007 - 08:02 PM

Arkadaslar gölgeyi kim kizdirmissa gerçekten çok ayip etmis.... sayygisizlik yapmis.... bizim kendi sitemiz var daha ne olsun daha ne istiyoruz neymis efendim ask mesk olmasinmis katiplerle ilgili haberler hep olsunmus HEP maas ile hayal konularinimi konusalim o asklar sözleri bile bizim maas alacagimiz haberlerden daha gerçekçi böyle sey olurmu ya........... her konuda forum açilmali tartisma yapilmali... GÖLGE SONUNA KADAR SENI DESTEKLIYORUM....
0

#8 User is offline   amonra 

• Ustad
  • View blog
  • Group: Ustad

Posted 01 June 2007 - 09:51 PM

sinan nami diger gölge bizleri tek çati altinda birlestirmek için zaman ve emek vermis bir kisidir. biz onun sevkini kirarsak bu sitede olmaz katipler bir çok insanin basta benim bilgisayarimda ilk açtigim yer sonra günlük islere daha sonra basliyorum bu benim tercihim her kesin bir tercihi vardir begenmeyen girmez siteye yada gezinir ama yorum yapmaz hele sinan gibi birinin sinirleri bozulmussa buna bir daha hiç kalkismaz özgür irade isidir begenmeyen fikrini yazar degerlendirilir bir formül aranir bulunamadigi takdirde kisinin kendi tercihidir sitede kalip kalmamak yönetici lere bu kadar yüklenilmesini de pek anlamis degilim hiç birimizin hosuna giden bir sey degil kilitlemek ama siteye girerken herkes site kurallarini okudu kabul etti biz buna dayanarak ufak hatirlatmalarda bulunuyoruz ve kirici olmadigimizada inaniyorum sitemizin daha da tanitilmasi için elimizden gelecegi yapacagimiz yerde tam birlik olma zamanimiz gelmisken lütfen kimse bu huzurlu ortami bozmaya çalismasin bizler hep birarada güzeliz.Sinan iyki varsin ve iyki bu siteyi kurdun sayende bir çok güzel insan tanidim ve hergün bir yenisiyle tanisiyorum kendinize iyi bakin Edited by: amonra
0

#9 User is offline   kartol 

• Gönüldendir şikayet
  • View blog
  • Interests:PC-Internet, web tasarım, vs.

Posted 01 June 2007 - 10:02 PM

Dün sbozyer'in açtigi konuya mesaj yazamadim diye kivrandim durdum. kendisine özel bir mesaj attim ama mesaj sayisi fazla oldugu için gönderilmedi. kendisiyle özel görüsme çagrimi buradan yapiyorum...
forum yönetimi açisindan; yöneticilerin silmis olduklari konuya/mesaja silinme sebebinin yazilmasi ve itiraz edilecek merciinin belirlenmesi seklinde bir çözüm getirilebilir. Bunu other arkadasimizin uygulamalarinda gördüm.

Sitede üye olmayanlarin mesajlari okuyamadigi bir alan olusturulup sikayetlerin (diger msn linkleri vs. gibi seylerin) bu alanda paylasilmasini teklif ediyorum.
Sinan arkadasimizida çalismalarindan dolayi tebrik ediyorum. Vermis oldugun emek seni hak ettigin yere getirdi.

Edit: Mesajin ilk paragrafi FK 7/f ye aykiri oldugundan 11/c uyarinca tarafimdan editlenmistir. Anlayisla karsilayacaginizdan eminim. msn adreslerimiz imza kismina yazarsak özel görüsme taleplerimiz daha çabuk sonuçlanacaktir eminim... (other)

-----

smile.gif alin iste örnek.. bazen acemi hirsizlar gelir adliyeye. hakim bey karari okurken falan madde filan kanun der adama kitler cezayi. sanik o kadar kanundan sonra sesini çikaripta itiraz edemez. other'de simdi bir sürü madde yazmis erkeksen kalkta ses çikar. smile.gif.. ama other sanirim bozyer yazdigim mesaji okumustur zaten.. msn kullanmayi sevmiyorum ama haberciden görüsebilirsek uygun olur. bozyer arkadasim eklersen eger görüselim insallah.
Edited by: kartol
0

#10 User is offline   other 

• Selim Aydogan
  • Group: Usta
  • Interests:havacılık... sinema ve senaryo... anarşi...

Posted 01 June 2007 - 10:03 PM

Dünya üzerinde %100 begenilen hiçbir yönetim yoktur... Kurallar uygulandiginda ihlal edenler elbette memnun olmazlar... Ama kurallara uyanlarla uymayanlarin tefriki gerekir, kurali bozan hakkinda geregini yapmamak kurallara uyani cezalandirmak olur...
Site kurallari niye vardir, sitenin amacina hizmet etmesini temin etmek için... kimsenin duygu ve düsüncelerini ifade ettigi baslik veya mesaj silinmez... birebir polemige girilmedikçe, kisilere karsi baslik açilmadikça, küfür ve hakaret içeren mesajlar olmadikçave en önemlisi küskünlük ve tefrika yaratacak tarzda yazisma yapilmadikça...

Biz buraya birlik beraberlik olmak için geliyoruz... kasitli olsun olmasin buna zarar verecek her türlü olgu engellenecektir haliyle...

0

#11 User is offline   sulçuk arslan 

• Uye
  • PipPip

Posted 01 June 2007 - 10:29 PM

Siz haklisiniz yönetici arkadaslar
0

#12 User is offline   aliance 

• Usta
  • View blog

Posted 02 June 2007 - 01:52 AM

Çok sey yazacaktim, yazilanlari okuyunca zati tüm duygu ve düsüncelirimin dile getirilmis oldugu öngörüsüyle sadece arkadaslarima destek verdigimi belirtmek istedim, destek vermek bir yana gölge arkadasimizin biraz daha yardima ihtiyaci var, yani SIZLANMAKTAN VAZGEÇIN. Herkesin bir takim sorumluluklari var ve ellerinden geldigince bunu yerine getirmeye çalisiyorlar. Emege saygi lütfen, lüzumsuz seyleri, is haline dönüstürmeyin lütfen...
0

#13 User is offline   makcakaya70 

• Uye
  • Interests:Kitap Okumak, bilgisayar donanım ve yazılım ile uğraşmak,

Posted 02 June 2007 - 03:26 AM

kardesim gölge
yetkiyi devret yani bu islerin hepsini merkezi yönetim yerine katilimci yönetime kaymak gerekiyor nasil yapacaklarini degil nasil yapilacagini söyle gerisini birak bu siteyi paylastigimiz gibi isleri de paylas yalniz herkesle degil güvenilir ve webten anlayan kisilerle

0

#14 User is offline   gimbir 

• Usta

Posted 02 June 2007 - 03:46 AM

Sevgili Gölge ve diger yöneticiler;
Other genel olarak site birlikteliginin tanimini ve buna uygun davranmanin gerekçesini yazmis ve güzel özetlemis. Ben sitenin bu günkü durumunu begeniyorum. Siteden ne bekledigimizi ve neden ziyaret ettigimizi gözden geçirmekte fayda var.
Site, Gölge’ nin kurma amacina büyük bir hizla ilerlemektedir. Baslangiçta katipler olarak (Ki halen ismi öyle) dayanisma istegiyle kurulan site kendi kabugunun ötesinde her pozisyonda mensuba ulasmis ve üye hatta düzenli ziyaretçisi – katilimcisi olarak kazanmistir. Bir çok düsünce baslangiçtaki enerjisini zamanla kaybeder iken site daha da büyümüs adeta insanlarin çok uzun yillar içinde kat edebilecegi mesafeyi BIR INCI yilinda almistir. Dernek bunun en güzel ve en büyük kanitidir. Gölge’ nin kendisine yöneltilen mesleki konular disindaki alanlarin olmamasini isteyen dilekleri dogru bulmuyorum. Zira bu site sadece akademik konularin paylasilacagi ve makale tarzi metinlerin yer alacagi bir olusum degildir. Olmamalidir. Insan da ne varsa bu sitede o olmali. Vardir. Ask,Tarih,Siir,Komedi,hüzün, proje, ürün – üretme, paylasim, kizginlik ve digerleri. Bunlar olmali, olmak zorunda. Aksi halde belli bir grubun – görüsün kendi kendini tatmin ettigi, gördükleri filmi birbirine anlatan bir klüp havasinda oldugu siteye dönüsür ki bu tartismasiz yanlistir. Kaldi ki özelde ben güncel olaylarin siyasi – dünya görüs ayriligi nedeniyle dogabilecek tartismalarin istenmeyen sonuçlar dogurabilecegi kaygisi ile konulan sinirlarin daha esnek uygulanmasi gerektigi görüsündeyim. Forum kurallari genel olarak herkesin kabul edecegi temeller üzerine bina edilmis. Kisisel nedenlerle olusan kirginliklar kurallarin yok sayilmasi – degistirilmesi geregini dogurmaz.
Sevgili Gölge;
Hayata geçirdigin site artik istedigin yere gelmistir. Daha da ilerleyecektir. Insanlarin kendi emekleri kurduklari olusumlar (Dernek,Klüp v.b. kuruluslar) büyüdükçe o kisilerin gururu olurlar. Büyüdükçe o kuruculariyla degil artik kendileriyle taninirlar, bilinirler. Herkesin ortak ve herkesin tek tek kendisine ait gördügü yer halini alir. Herkes artik zaman içerisinde kendisinden bir seyler katmis, kendisini anlatmis – vermistir. O kurulus artik basta kurulan yer olmaktan çok uzaklara gitmis ve kurucusunun tam istedigi gibi olmustur. Bugün site artik senin geri dönemeyecegin yere seninle gelmistir.Bu nedenle günlük yorgunluklarla kendini üzme. Sen site oldun,biz sen olduk.
Seninleyiz.
Saygilarimla.
0

#15 User is offline   karaöz 

• Uye
  • PipPip

Posted 02 June 2007 - 04:54 AM

Bende buradan yöneticilere sesleniyorum.Dernegin ismi Yargi çalisanlari ama sitenin ismi katipler.org Halbuki hizmetli,mübasir,y.isleri müd.icra müdürü bence siteninde adinin degismesi laziim
0

#16 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery

Posted 02 June 2007 - 05:29 AM

QUOTE(karaöz)
Bende buradan yöneticilere sesleniyorum.Dernegin ismi Yargi çalisanlari ama sitenin ismi katipler.org Halbuki hizmetli,mübasir,y.isleri müd.icra müdürü bence siteninde adinin degismesi laziim

Sitenin birtane adi yoktur zaten. diger adlari assagida mevcuttur. orda katipler yazmasi neden mübasirleri, odacilari, icracilari, infaz koruma memurlarini vs rahatsiz etsinki. burda önemli olanin hangi amaca hizmet etmesi oldugu kanaatindeyim. biz burda sadece katipler için hizmet vermiyoruz, tüm adliye personeline hitap ediyoruz. slogandan da bunun anlasilmasi lazim. Adalet Bakkanligi Personelinin Mesleki Tartisma Platformu....1 yildan buyana site kendi adini duyurmaya çalisiyor bunu için çabaliyor, sitenin adini bu noktadan sonra degistirmek bence uygun olmaz...

0

#17 User is offline   Jön_Türk 

• ŞİDDETE MEYYALİM VALLAHİ DERTTEN...
  • Group: Moderator
  • Interests:Hayat Eskisi kadar avans vermiyor artık...

Posted 02 June 2007 - 06:45 AM

valla buraya yazarim birseyler ama nasil olsa silinir yada editlenir veyahut kilitlenir olmadi kaldirilir o yüzden söz sükutsa gümüs altindir hesabi susmak en iyisi...
0

#18 User is offline   LALEZAR 

• KIdemli Usta
  • Group: Kidemli Usta

Posted 02 June 2007 - 11:11 PM

Senin fikirlerini de almak isteriz Jön sen her ne kadar seçim katibi olarak kendini ayri görüp kendi içinizde dost kiskaci olusturmussaniz da, biz sizi aramizda görmekten mutluyuz... Yapici olalim yeter..
0

#19 User is offline   Jön_Türk 

• ŞİDDETE MEYYALİM VALLAHİ DERTTEN...
  • Group: Moderator
  • Interests:Hayat Eskisi kadar avans vermiyor artık...

Posted 03 June 2007 - 03:16 AM

valla siz kabul etsenizde etmesenizde öyle birsey var Lalezar hanim...
0

#20 User is offline   mematiturk 

• ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol
  • Interests:müzik, aile, internet, game, visual basic, arkadaşlık, chat, watching a football match on T.V.

Posted 04 June 2007 - 07:17 AM

gerçekten saldiri içerigi olmadikça mesajlarin silinmedigi belirtilmis ise de bu bölüme benim mod. arkadaslar ile ilgili taleplerim sagolasin silinmis, halbuki kimseyi hedef almadan, salt düsüncelerden ibaret bagimsiz bir yaziydi, ellerine saglik hangi arkadas silmisse ben yaziyorum birisi siliyor, ben yaziyorum birisi siliyor bunu hep yapiyor...
0

Share this topic:

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz