E-Adalet Forum: BASINDA YARDER - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

BASINDA YARDER Rate Topic: -----

#1 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 28 May 2007 - 10:39 PM

Hürriyet Gazetesinin bugünkü haberinde YARDER ile ilgili haber yayinlanmistir. Internetteki haberi siteye atiyorum. haberi ilgili siteden görmek için assagidaki linki tiklayarak okuyabilirsiniz..

Yerel Basinda YARDER

Haber Sitesi:http://www.alucrahaber.com/index.php?option=com_content&task=view&id=665&Itemid=55

Yerel Basinda Biz..

Edited by: GöLGe
0

Page 1 of 1
  • This topic is locked

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   çetintas 

• Yeni Uye
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 28 May 2007 - 11:22 PM

Sinan kardes, bu gayet güzel bir haber, insallah daha da iyi olacak bu bir baslangiç, ileride çok dahi iyi yerlerde bulunmak ve YARDER'i tüm Türkiye'ye tanitmak dilegiyle sevgi ve saygilar
0

#3 User is offline   other 

• Selim Aydogan
  • Group: Usta
  • Interests:havacılık... sinema ve senaryo... anarşi...

Posted 29 May 2007 - 12:16 AM

gazetede çikmasi gözel... hadi bakalim...
0

#4 User is offline   Barkin 

• Kıdemli Uye
  • PipPipPip

Posted 29 May 2007 - 01:04 AM

Sesimizi yavas yavas duyacaklar, "bu gelen yarderin ayak sesleri ", öyle degilmi arkadaslar.....
0

#5 User is offline   alper 

• KIdemli Usta
  • Group: Kidemli Usta

Posted 29 May 2007 - 01:37 AM

basinda çikmasi güzel olmus,,
0

#6 User is offline   *EsKiCi* 

• sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili...

Posted 29 May 2007 - 03:29 AM

simdi iste BIRLIK BERABERLIK zamani, hep birlikte destek çikalim ki gelecegimizi kurtaralim. hadi arkadaslar, destek bekliyoruz...
0

#7 User is offline   *CLeRiC* 

• Ustad
  • View blog
  • Group: Administrators

Posted 29 May 2007 - 06:37 AM

basinda lanse edilmesi gerçekten güzel bi gelisme.katkisi olan tüm arkadaslari kutluyorum ve Allah yolunuzu ve yolumuzu açik etsin..
0

#8 User is offline   LALEZAR 

• KIdemli Usta

Posted 29 May 2007 - 06:52 AM

Çok heyecanlandim inanin bu yazilari görünce, harika yaaaa
0

#9 User is offline   karatoprak 

• Usta

Posted 29 May 2007 - 06:59 AM

Hürriyet gazetesine tesekkür mesajlari atsak, belki daha genis bir alanda bize yer verirler. Sitedeki tüm üyelerimiz hürriyete mail göndersin diye düsünüyorum.
0

#10 User is offline   karatoprak 

• Usta

Posted 29 May 2007 - 07:06 AM

Mail atacaktim ama Hürriyet'in mail adresini bulamadim. admin@hürriyet.com.tr adresine atsam dikkate alirlar mi acaba.
0

#11 User is offline   mematiturk 

• ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol
  • Interests:müzik, aile, internet, game, visual basic, arkadaşlık, chat, watching a football match on T.V.

Posted 29 May 2007 - 09:00 AM

hay yüreklerinize saglik, nereden nereye artik gazetelere bile çikiyoruz öyle mi , daha güzel günler yakindir insallah...
0

#12 User is offline   orhan 

• Anti Konti Üye:))
  • Group: Uye
  • Interests:Ki...

Posted 29 May 2007 - 09:17 AM

onlarin bir sürü mail adresleri oluyor karatoprak. hürriyetin sayfasinda bize ulasin diye bir bölüm var. sol tarafta ve orta kisimda ama su an sayfa çalismiyor. ilerleyen zamanda orayi kontrol edebilirsin...
0

#13 User is offline   ALPEREN77 

• Usta
  • Interests:SPOR-İNTERNET-ARABA

Posted 29 May 2007 - 10:11 PM

ben tesekür mesaji yolladim arakadaslar ayrica bulundugum ildeki gazetelerle de irtibata geçip sorunlari iletiyorum
arkadaslar atv deki memurlarin sorunlari adli bir seri haber yayinlanmisti buna benzer bir durum için bastirabiliriz seri bir adliye sorunlari haber dizisi gibi,

ayrica NTV deki program da bu duruma bir önayaklik yapmis olabilir, bu programi'adliyecilerin durumu veya drami'seklinde referans gösterip bastiralim!!!!

Haydi arkadaslar aglamayana meme yok, aglamiynca zannediyorlar ki bizim durumumuz güllük gülistanlik

0

#14 User is offline   mehmetcevik 

• Usta

Posted 29 May 2007 - 10:19 PM

çok güzel

0

#15 User is offline   Asu74 

• Kıdemli Uye
  • PipPipPip

Posted 29 May 2007 - 10:32 PM

Herkes duyarlilik gösterir ve dernege sahip çikarsak sikayet ettigimiz her konuda zamanla çözüm yollarina gidilecektir.B u bir baslangiç emegi geçen tüm arkadaslara en içten tesekkkürlerimi sunuyorum.Her zaman her konuda destegimi esirgemeyecegimi ben sahsim adima söz veriyorum.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz