E-Adalet Forum: Istanbul'a gelmek isteyenler - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #2 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #3 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: selbar33      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83646   Total Read: 9,853,117   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

YENİ BECAYİŞ SAYFAMIZ

YENİ BECAYİŞ İLANI VERMEK İÇİN VE GÜNCEL OLAN BECAYİŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
Page 1 of 1

Istanbul'a gelmek isteyenler

#1 User is offline   kartol 

• Gönüldendir şikayet
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Interests:PC-Internet, web tasarım, vs.

Posted 10 April 2007 - 10:40 PM

Istanbul Üsküdar adliyesinde 2.Asliye Ceza Mahkemesinde zabit katibi olarak görev yapmaktayim. Erzurum ilinde görevli arkadaslarla becayis yapmak istiyorum. Telefon numaram : 0505 535 84 38
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   beyza 

• Yeni Uye
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 28 April 2007 - 12:07 AM

kardesim ben Erzurum Adliyesinde çalisiyorum, Allah buraya kimseyi düsürmesin.benim oldugum mahkeme Agir Ceza mahkemesi tavsiye etmem ama düsünürsen beyza252@mynet.com adresine email gönderirmisiniz.Allahim beni buradan kurtar diye her gün dua ediyorum. Allah kabul etti her halde. lütfen kabul edin. Benim bu teklifimi kabul edin yoksa biraz daha Erzurum 'da kalirsam aile hasretinden ölecegim.IYI GÜNLER SIMDIDEN TESEKKÜR EDERIM.
BANA ULASAMAZSAN DA ERZURUM ADLIYESINI ARARSAN HERKES BENI BILIYOR BURDAN GITMEK ISTEDIGIMI ARAYIP SORABILIRSIN.

0

#3 User is offline   moonlight61 

• Yeni Uye
  • Group: Uye

Posted 28 April 2007 - 08:50 PM

beyza252 sen kim olursunda erzurum hakkinda atip tutarsin, haddini bil, tabi gel de istanbul a çevre yap orda gezcek yer pek yok yani bunu mu demek istedin, erzurum güzel bir ilimizdir tüm ilçeleride güzeldir, güzel olan herkesi bekleriz, selametle
0

#4 User is offline   ascm 

• Uye
  • Group: Uye

Posted 01 May 2007 - 06:56 PM

arkadasim sen daha çok beklersin. hele birde uyap gelirse biraz zor olur. allah gönlüne göre versin.
0

#5 User is offline   mematiturk 

• ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol
  • Group: Usta
  • Interests:müzik, aile, internet, game, visual basic, arkadaşlık, chat, watching a football match on T.V.

Posted 01 May 2007 - 08:04 PM

moonlight arkadasim galiba sen yanlis anlamis olabilirsin arkadasim Erzurum hakkinda konusmuyor, sadece görev yaptigi Agir Cezayi kastediyor olmali lütfen birbirimizi kirmayalim...
0

#6 User is offline   kartol 

• Gönüldendir şikayet
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Interests:PC-Internet, web tasarım, vs.

Posted 09 May 2007 - 01:40 AM

beyza hocam benim arkadasim var. bakanlik muhaberede nuri. onunla görüsürseniz size yardimci olacaktir. onunla görüsmüstüm bu konuyu. keske mesajinizi daha önce görseydim. geçen hafta erzurumdaydim. görüsürdük. neyse saglik olsun.
0

Share this topic:

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz