E-Adalet Forum: sitede Hata mi var? - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Bölüm Kuralları

Bu Bölüm de ForumYönetiminden İstekte Bulunalir, Şikayetlerinizi Dile Getirebilirsiniz
  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

sitede Hata mi var? Rate Topic: -----

#1 User is offline   orhan 

• Anti Konti Üye:))
  • Group: Uye
  • Interests:Ki...

Posted 18 January 2007 - 08:02 AM

arkadaslar sizde de oluyormu bilmiyorum ama ben bir baslik okuyorum site birden kilitleniyor. kum saati çikiyor. mouse bir süre donuyor bu sadece bu sitede oluyor. sitede kasan bisiler mi var?sizlerde de oluyor mu?
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Jön_Türk 

• ŞİDDETE MEYYALİM VALLAHİ DERTTEN...
  • Group: Moderator
  • Interests:Hayat Eskisi kadar avans vermiyor artık...

Posted 18 January 2007 - 08:03 AM

Bilgisayarina sizmaya çalisan birileri olabilir.
0

#3 User is offline   karatoprak 

• Usta
  • Group: Usta

Posted 18 January 2007 - 08:06 AM

Ayni konuyu ben açmayi düsünüyordum. Bu siteyi açtigimda benim bilgisayarda da donmalar oluyor... Ilgililerin dikkatine.
0

#4 User is offline   orhan 

Posted 18 January 2007 - 08:11 AM

bilgisayarim yüksek güvenlikli Jon_Turk arkadasim merak etme.ama söyledigim sey gerçekten dogru bana katilan birisi çikti zaten
0

#5 User is offline   alper 

• KIdemli Usta
  • Group: Kidemli Usta

Posted 18 January 2007 - 08:13 AM

bu sorun önceleri banada oluyordu, siteye konu yigilmasi oldumu böyle oluyor, sayin gölgeden bizzat duymustum, onlar gereksiz konularin ayrisimini yaptiktan sonra düzelir
0

#6 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 18 January 2007 - 08:21 AM

arkadaslar forumda herhangi bir virüs yoktur. bilgisayarinizi kasacak bir eklentide yapilmadi.. zaten böyle bir ekletiyi siteye hiç atmadim atmamda. sizemizde bir sorun yoktur. ama ben yinede kontrol yapacam...

Ben bu siteye girerken sadece evimdeki bilgisayardan girmiyorum,internetkafeden, is yerinden,baska arkadaslarimin bilgisayarindan kontrol amaçli girisler yapiyorum.senin bahsettigin bir olayla karsilasmadim. sitemizde önceden forumlar arasi geçis yapildiginda yada baska bir konu okunmak istendiginde site içerisinde gezinti yapildiginda, siteye ilk giriste sayfahatasi veriyordu ve bu sorunu giderildi......

0

#7 User is offline   alper 

• KIdemli Usta

Posted 18 January 2007 - 08:23 AM

Sayin gölge gösterdigin ilgiden dolayi ve bizi aydinlattigindan dolayitesekkür ederiz
0

#8 User is offline   Zoltar 

• Yeni Uye

Posted 18 January 2007 - 08:27 AM

mesajlasmada günlük bir kotami var ?
0

#9 User is offline   alper 

• KIdemli Usta

Posted 18 January 2007 - 08:30 AM

Sanirim belli bir kota var, ancak sayfani yenilersen veya giris çikis yaparsan tekrar düzeliyor, ben bunun farkina vardim
0

#10 User is offline   orhan 

Posted 18 January 2007 - 08:32 AM

Evet Zoltar süper üye olursan günde 20 tane gönderebilirsin. istersen seni gold üye yapalim o zaman sinirsiz kotan olur
Gölge benim bahsettigimde siteye girerken degildi zaten. bir konudan baskasina veya anasayfaya geçerken oluyor. adliyeden ve evden ayni sorunu yasiyorum.belki iki bilgisayarimda da sorun vardir. anlayamadim.

0

#11 User is offline   Jön_Türk 

Posted 18 January 2007 - 08:35 AM

ya kota falan yok arkadaslar mesaj kutunuz doluyor sizdekota zannediyorsunuz. anlasilan limitli adsl kullaniyorsunuz.
0

#12 User is offline   orhan 

Posted 29 March 2007 - 08:05 PM

QUOTE(Jon_Turk)
ya kota falan yok arkadaslar mesaj kutunuz doluyor sizdekota zannediyorsunuz. anlasilan limitli adsl kullaniyorsunuz.

ilahi jonturk limitli adsl ile bu yazdiginin ne alakasi var abi?

0

#13 User is offline   çilginçocuk_59 

• Kıdemli Uye

Posted 29 March 2007 - 09:00 PM

evet arkadaslar katiliyorum.... benimde basima çok geliyor... bilgisayar kilitleniyor.. çogu kez ctrl+alt+del tusuna basarak çikmak zorunda kaliyorum.... bencede bi sorun var ama ne.....
0

#14 User is offline   Jön_Türk 

Posted 30 March 2007 - 03:02 AM

siz en iyisi toptan bilgisayarlari degistirin, saka bir yana bizim IP numaralari yönetici arkadaslara görünüyor eger size karsi bir antipatileri varsa bilgisayariniza yolculuk yapabilirler buda artik onlarin vicdanlarina kalmis ne diyelim...
0

#15 User is offline   iyimser84 

• Kıdemli Uye
  • Interests:elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak...

Posted 30 March 2007 - 03:10 AM

bugün sitede genel bir sorun var bence bende kaç defaekrani açip kapatmak zorunda kaldim...
0

#16 User is offline   iyimser84 

• Kıdemli Uye
  • Interests:elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak...

Posted 30 March 2007 - 03:15 AM

saka bir yana bizim IP numaralari yönetici arkadaslara görünüyor eger size karsi bir antipatileri varsa bilgisayariniza yolculuk yapabilirler buda artik onlarin vicdanlarina kalmis ne diyelim...[/QUOTE]

0

#17 User is offline   Jön_Türk 

Posted 30 March 2007 - 03:25 AM

[QUOTE=Jon_Turk]siz en iyisi toptan bilgisayarlari degistirin, saka bir yana bizim IP numaralari yönetici arkadaslara görünüyor eger size karsi bir antipatileri varsa bilgisayariniza yolculuk yapabilirler buda artik onlarin vicdanlarina kalmis ne diyelim...[/QUOTE]

[QUOTE=iyimser84]saka bir yana bizim IP numaralari yönetici arkadaslara görünüyor eger size karsi bir antipatileri varsa bilgisayariniza yolculuk yapabilirler buda artik onlarin vicdanlarina kalmis ne diyelim...[/QUOTE]

[/QUOTE]

dimi yaaa

0

#18 User is offline   umut_2475 

• Yeni Uye
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 30 March 2007 - 04:24 AM

site yag gibi çalisiyor. ben hiç bir soruna rastlamadim. ne zaman siyete girmek istesem giriyorum, sorunlariniz belki internet hizindan belkide bilgisayardan da kaynaklaniyor olabilir. Eger sitede bir sorun olsa o sorun siteye giren tüm üyelerde olurdu degilmi?

Site yöneticilerinin isleri güçleri yok sizin bilgisayarlanizlami ugrassinlar. ip numarasinin alinmasi kisiler isteye zarar verdiklerinde onlarin ip numaralarini alip Adli yollara basvaurmak..

0

#19 User is offline   Jön_Türk 

Posted 30 March 2007 - 04:54 AM

QUOTE(umut_2475)
site yag gibi çalisiyor. ben hiç bir soruna rastlamadim. ne zaman siyete girmek istesem giriyorum, sorunlariniz belki internet hizindan belkide bilgisayardan da kaynaklaniyor olabilir. Eger sitede bir sorun olsa o sorun siteye giren tüm üyelerde olurdu degilmi?

Site yöneticilerinin isleri güçleri yok sizin bilgisayarlanizlami ugrassinlar. ip numarasinin alinmasi kisiler isteye zarar verdiklerinde onlarin ip numaralarini alip Adli yollara basvaurmak..

o legal amaci ama birde illegal amaci var, ne yani yapilmiyor mu bu tür seyler, site yag gibimi çalisiyor bilemem ama ben senin bu sözlerinde biraz yagcilik hissetmedim degil...

0

#20 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 30 March 2007 - 05:12 AM

QUOTE(Jon_Turk)
siz en iyisi toptan bilgisayarlari degistirin, saka bir yana bizim IP numaralari yönetici arkadaslara görünüyor eger size karsi bir antipatileri varsa bilgisayariniza yolculuk yapabilirler buda artik onlarin vicdanlarina kalmis ne diyelim...

Ask olsun Jon_Turk biz bukadar basiretsiz insanlarmiyiz. neden sizin bilgisayarlarizila ugrasalim. Tam Tersine elimizden geldigince her türlü sorunlari çözmeye çailisyiroz. sorun olusturmak için burda degiliz.. Site Açildigi günden bu günedarve bugünden sonrada eger böyle bir sey yaptiysam ve yaparsam Mevlam Birdaha bana bilgisayar basina geçmeyi nasip etmesin, veya beddualarin en kötüsü basima gelsin....

Ömründe hiçmiyapmadin diye soracak olursan? bu siteyi kurmadan önceyapiyordum, ama kimsenin ne bilgisayarina zarar verdim nede kisiyi zor duruma birakaçakhale getirdim..

Nezamanugrasirimsiteye kötü yollardan zarar verecek kisilerle(Haclemek Isteyen)ugrasirim..

Site sorununa gelinceSadece sorunu baskalarinda aramayalimbirazda kendimizde de arayalim.Sitede sorun var veya yoktur elimden geldigince sorunlari çözmeye çalisiyorum. gördügüm sorunun sorununu halletmeye çalisiyorum,Umarim zamanla daha iyi olur. ne kadar çok para o kadar sorunsuz site.

0

Share this topic:

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz