forumda yeni oldugumdan belkide buraya yazmamam gereken bir seyi yazdiysam simdiden özür dilerim..
benim söyle bir sorum var.yanitlarsaniz çok sevinirim..annemle babamin oturdugu eve benimle ilgili karakoldan bir polis memuru çagri belgesi birakmis..kagitta savciliktan gelen bir yazi ile ilgili olarak en kisa zamanda polis merkezine gitmem gerektigi belirtilmis..annem memura oglum bizimle beraber kalmiyorki demis.bunun üzerine memur siz yada babasi karakola gelip söylesin demis.babam karakola gitmis ve yanimizda kalmiyor demis ve zabit tutmuslar..babam konu nedirki diye sordugunda memur giyabi tevkif demis ama konuyu söylememis..bunun sanirim 3 sene önce çankiri ili sinirlari içerisinde geçen bir olaydan dolayi oldugunu düsünüyorum..çünkü o zaman ben tutuksuz yargilanmak üzere birakilmistim..daha sonra ise hiç bir mahkemeye gitmedim..bence budur diyorum..simdi ben istanbulda ikamet ediyorum...ne yapmam lazim..ben karakola gidersem beni tutuklayip çankiriyami göndeririler..ne yapmam lazim..yoksa karakol sadece beni alip en yakin adliye sarayina götürüp sulh ceza savcisi yada hakimi tarafindan yazili ifademi alip beni birakirmi?lütfen yardimci olursaniz sevinirim..

Help
Add Reply
MultiQuote