Merhabalar
Değerli Arkadaşlar
Yargı Çalışanları Derneği (YARDER ) olarak 3717 Havuz paralarına dair
ikinci panelimizi bu kez BALIKESİRDE düzenliyoruz...
27 Şubat 2010 saat 11:30 ile 15:00 arasında yapılacak olan kendimiz için
bir şey yapıp panelimize tüm arkadaşların hassasiyetle katılım
göstermelerini istiyoruz...
Biliyorsunuz ki istemek başarmanın yarısı diye bilinir. Bizde inanmak
başarmanın tamamı olduğuna inanıyoruz...
Ayrıntılı bilg için ;
www.yarder.org.tr
www.e-adalet.org
E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
Page 1 of 1
YARGI ÇALIŞANLARI DERNEĞİ BALIKESİR PANELİ
Page 1 of 1
Other Replies To This Topic
Posted 28 February 2010 - 12:09 AM
Balıkesir'de düzenlenen panele katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bugün panelde 20 kişiydik, gönül isterdi ki 200 kişi olalım. Yinede ümidimi kaybetmiyorum. İnanıyorum ki; bu sayı yarınlara katlanarak gidecek...
"Koca selleri meydana getirenler, küçük dereciklerdir. SHAKESPEARE "
Bugün panelde 20 kişiydik, gönül isterdi ki 200 kişi olalım. Yinede ümidimi kaybetmiyorum. İnanıyorum ki; bu sayı yarınlara katlanarak gidecek...
"Koca selleri meydana getirenler, küçük dereciklerdir. SHAKESPEARE "
Posted 01 March 2010 - 08:47 AM
Sayılı olarak belki azdık ama Balıkesir'deki panele farklı yerlerden katılım oldu. Balıkesir'in Bandırma, Erdek, Gönen, Edremit ilçelerinden, Manisa'nın Saruhanlı ve Demirci ilçelerinden gelen arkadaşlarımız vardı. Bu arkadaşlarımız adliyelerinde panelden mutlaka bahsedeceklerdir ve bu nedenle Balıkesir'de yapılan bu panelin çok daha fazla kişiye hitap ettiğini düşünüyorum. Paneli düzenleyen ve katılan herkese tekrar teşekkürler.
Posted 01 March 2010 - 09:43 AM
Merhabalar
Değerli Arkadaşlar
İlk başta değerli arkadaşımız Levent Tancan ile bu programın düzenlenmesinde (baştan - sona) emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum...
Yargı Çalışanları Derneğimizin ülkemizin muhtelif yerlerinde düzelenmekte olduğu 3717 Yol Tazminatlarına ilişkin panellerinden bir tanesini de Balıkesirde gerçekleştirmiş olduğumuzdan dolayı bunun haklı gururunu yaşıyoruz.
Balıkesir panelimizde hakkı ile yerine getirilmiş olup, amacına yönelik, benimde çok büyük zevk aldığım, her dakikasını dolu dolu geçirdiğimiz bir panel oldu.
Ulusal basın ile yerel basının panelimize göstermiş olduğu ilgi ve alakanın ise bizlere doğru yolda olduğumuzu bir kez daha hatırlattı.
Bizler her zaman "Bir insan, Bir arkadaş" felsefesi ile haraket ettiğimizden dolayı panelimiz bu anlamda da amacına ulaşmıştır.
Önümüzdeki günlerde güzel ülkemizin şirin başka şehrinlerinde bu panellerimize devam edeceğiz...
Panelimize katılan, katılamayan ve katılmayan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürü bir borç biliyor, önümüzdeki panellerde sizlerle birlikte olmanın heyecanı içerisinde saygılarımı sunuyorum....
Saygılarımla...
Değerli Arkadaşlar
İlk başta değerli arkadaşımız Levent Tancan ile bu programın düzenlenmesinde (baştan - sona) emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum...
Yargı Çalışanları Derneğimizin ülkemizin muhtelif yerlerinde düzelenmekte olduğu 3717 Yol Tazminatlarına ilişkin panellerinden bir tanesini de Balıkesirde gerçekleştirmiş olduğumuzdan dolayı bunun haklı gururunu yaşıyoruz.
Balıkesir panelimizde hakkı ile yerine getirilmiş olup, amacına yönelik, benimde çok büyük zevk aldığım, her dakikasını dolu dolu geçirdiğimiz bir panel oldu.
Ulusal basın ile yerel basının panelimize göstermiş olduğu ilgi ve alakanın ise bizlere doğru yolda olduğumuzu bir kez daha hatırlattı.
Bizler her zaman "Bir insan, Bir arkadaş" felsefesi ile haraket ettiğimizden dolayı panelimiz bu anlamda da amacına ulaşmıştır.
Önümüzdeki günlerde güzel ülkemizin şirin başka şehrinlerinde bu panellerimize devam edeceğiz...
Panelimize katılan, katılamayan ve katılmayan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürü bir borç biliyor, önümüzdeki panellerde sizlerle birlikte olmanın heyecanı içerisinde saygılarımı sunuyorum....
Saygılarımla...
Posted 01 March 2010 - 10:25 AM
Tüm yargı çalışanlarını ilgilendiren bu önemli konudaki panelleri düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ediyorum aynı şekilde devamını bekliyorum, yakın çevremde olacak olan ilk panele katılmak istiyorum.
Share this topic:
Page 1 of 1
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
ADLI YARGI KOMISYONU KARARLARINA KARSI ITIRAZ
|
Adalet Bakanligin Personelinin Sesi | Blue_ice |
|
|
|
HIRSIZLIK VE KAPKAÇ YARGITAY'I TIKADI
|
Hukuki Haber & Örnek Mahkeme Kararları | DuRaN80 |
|
|
|
YARGI ÇALIŞANLARI DERNEĞİ "CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI"
|
Yarder Yazismalari | BASYURT |
|
|
|
HUKUK MAHKEMELERİ İÇİN YARGITAY FORMU
Dosya Güncellendi: 26 Oct 2009 |
Hukuk Programlari | GöLGe |
|
|
|
YARGIDA ADALETSYZLYK DEVAM EDYYOR, YARGI EMEKÇYLERY YSYANDA...!
|
Adalet Bakanligi Personeli Serbest Köse | alidogan44 |
|

Help