E-Adalet Forum: 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/
D U Y U R U

2010 YILI AÖF BÜTÜNLEME SORULARI SİTEYE YÜKLENMİŞTİR.
SORULARI RAHATLIKLA İNDİREBİLİRSİNİZ
UYARI. İNDİRİLEN SORULAR SWF UZANTILIDIR. SWF UZANTILI SORULARI AÇMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ PROGRAMI İNDİRİNİZ.

SWF PROGRAMINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF sorularını sitemizden indirmek için öncelikle indirmek istediğiniz konu içinde bulunan Cevap Yaz butonuna tıklayarak cevap yazınız, daha sonra linkler aktif hale gelecektir ve soruları rahat bir şekilde indirebilirsiniz.

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 DİSİPLİN CEZASI -AYLIKTAN KESME By: gencadam      #2 HER GÜN GÜZEL BİR SÖZ PAYLAŞALIM By: dunyayadeger      #3 RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. By: EMEKTAR      #4 İCRA MÜDÜRLÜĞÜ VE HAKİMLİK SINAVLARI ERTELENDİ By: BASYURT      #5 4 sınıf işletme bütünleme soruları By: printer22      #6 Yargıtay Başkanının 2010-2011 adli yıl açılış konuşması By: Şefyazman      #7 Adalet Bakanlığı 2010-2014 Stratejik Planı" Ankara Hakimevi'nde düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı By: Şefyazman      #8 GEL GÖR Kİ !!! Cahit Sıtkı TARANCI'ya By: Şefyazman      #9 DOĞRULUK By: Şefyazman      #10 Şizofren aşka mektup By: NURHAN      #11 Bire On By: Şefyazman      #12 YENİ ANAYASA PAKETİ TÜM MADDELER - REFERANDUMDA NEYİ OYLAYACAĞIZ. By: kartol      #13 Su pis bir adama: By: Şefyazman      #14 taşra atama ve nakil bürosu By: geceyolcusu87      #15 YARDER'İN DAVETİNE İCABET EDENLER. By: BASYURT      #16 Uzlaştırma Kurulu'nun zam önerisi ne anlama geliyor? By: Şefyazman      #17 YARGI ÇALIŞANLARI DERNEĞİ ADLİ YIL AÇILIŞ MESAJI By: Şefyazman      #18 E-ADALET.ORG WEB MSN SİSTEMİ HİZMETE GİRMİŞTİR By: zeynap      #19 Bilirkişilik Kurumu hakkında öneriler By: gimbir      #20 Şizofren aşka mektup By: Jön_Türk      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5858)  iletiler    #2 - *CLeRiC* (4973)  iletiler    #3 - Şefyazman (4754)  iletiler    #4 - amonra (2854)  iletiler    #5 - Nergin (2847)  iletiler    Forum Status: Total Topic: 16132   Total Reply: 85227   Total Read: 10.084.248   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Bölüm Kuralları

İcra Müdür ve Müdür Yardığımcılığı Sınav Sorularını ONLİNE ÇÖZMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu Bölüm İcra Müdürlüğü Ders Notları, Sınav Soruları ve cevapları ile İlgili Konuların Açıldığı Kategoridir,Bunların Dışında Konu Açılması Yasaktır.

SORULARINI İNDİREMEYENLER BURAYA TIKLASIN
  • (3 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Yeni Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları Dosya Güncellendi: 29 Oct 2009 Konuya Oy Ver ***** 1 Oylar

#1 Üye çevrimdışı   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View gallery
  • Grup: Administrators
  • İletiler: 5.858

Gönderildi 29 Ekim 2009 - 08:41 ÖÖ

<b>2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları</b>

<i>Dosya Versiyonu:</i> Unknown
<i>Kategori:</i> <a href="http://www.e-adalet.org/forum/index.php?automodule=downloads&req=cat&cmd=viewcat&cat_id=44" target="_blank">İCRA MÜDÜRLÜĞÜ SORULARI</a>

<i>Açıklamalar:</i>
2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları
Adalet Bakanlığının Yapmış Olduğu 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları (ORJİNAL SORULAR)
SEVGİLİ MESLEKTAŞLARIM, BU SORULARIN HEPSİ ORJİNAL, SİZLER İÇİN BULDUM VE SİTEYE EKLEDİM. BU SORULARI OSYM'NİN RESMİ SİTESİNDE BİLE BULAMAZSINIZ. SORULARIN HEPSİ PDF UZANTILIDIR, RAHATLIKLA ÇIKTI ALABİLİRSİNİZ.

SORUYU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF I İcra I Görevde Yükselme I Unvan Değişikliği I CİK I Soruları Online Çözün
0

• (3 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Yeni Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

Other Replies To This Topic

#2 Üye çevrimdışı   oznur14 

• Yeni Uye
  • Grup: Kayitli Uyeler
  • İletiler: 1

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 02:14 ÖS

paylaşım için teşekkürler

0

#3 Üye çevrimdışı   Çoban15 

• Yeni Uye
  • Grup: Azimli Üye
  • İletiler: 30

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 02:22 ÖS

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun, benim genel kültürden 30, alan bilgisinden 40 doğru cevabım var, sizlerinde doğru sayılarını paylaşmanızı rica ediyorum. Herkes için hayırlısı olsun.

0

#4 Üye çevrimdışı   ab102947 

• Yeni Uye
  • İletiler: 3

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 04:08 ÖS

paylaşım için teşekürler

0

#5 Üye çevrimdışı   ab99132 

• Yeni Uye
  • İletiler: 28

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 05:21 ÖS

paylaşım için teşekkürler

0

#6 Üye çevrimdışı   Bülent 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 06:17 ÖS

arkadaşlar benim 35 genel kültür 39 alan yaptım zor olan soruları yapmışım basit olanları yapamadım çok garip degilmi heyecandan şansım ne kadar bilemiyorum ama duydugum herkez sınavın geçen yıllara göre çok zor oldugunu söylüyorlar kazanamayan çok olursa bi ihtimal diye düşünüyorum ama istedigim bir sonuç degildi daha iyi yapabilirdim sınav hakkında yorumlarınızı bekliyorum kazanacak olanlara şimdiden hayırlı olsun

0

#7 Üye çevrimdışı   Bülent 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 06:20 ÖS

bu yıl formda fazla kişi göremedim kimse sınava girmedimi neredesiniz arkadaşlar

0

#8 Üye çevrimdışı   Bülent 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 06:28 ÖS

bononun keşideciye krşı zaman aşımı vadeden itibaren 3 yılmış ama kitapta bono konusunda öyle bir cevap bulamadım poliçe ile bononun vadeleri zaman aşımları aynı degilmiydi ben 1 yıl yaptım muhabere yolu ile gelen zarflar hakimin iznine gerek varmış mesela duruşma esnasında paraları mübaşir alıyormuş bu sorulardan batttım bunun gibi bir kaç soru daha yani zor olanı yalnış yapsaydım sorun degidi tabi

0

#9 Üye çevrimdışı   paradigma80 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 08:25 ÖS

BEN 39 ALAN, 28 GENEL YAPTIM. 73,2 YAPIYOR. GEÇEN SENE 77,6 İLE SINIRDA KAZANDIM. MÜLAKATTA ELENDİM. BU SENE DE SANIRIM SINIRDA BİR PUAN OLUR BU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ BU SENE GİRENLERDEN BİLGİ SEVİYESİ DÜŞÜK OLANLAR VAR VE SORULAR GEÇEN SENELERDEN DAHA ZORDU. HAYIRLISI BAKALIM. BENCE 70 İ GEÇENLER UMUTLANMALI.

0

#10 Üye çevrimdışı   hkale 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 10:27 ÖS

soruları bulamıyorum,

0

#11 Üye çevrimdışı   CuRCuNA 

• Yeni Uye
  • İletiler: 6

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 10:33 ÖS

45 Alan 21 Genel Kültür Genel Yetenek var, mülakata gitme şansım nedir ? :S

0

#12 Üye çevrimdışı   Çoban15 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 10:43 ÖS

Curcuna arkadaş maşallah iyi yapmışsın, tebrik ederim. bu arada arkadaşlar ben mi hata yapıyorum bilmiyorum ama sınav sorularından 68. sorunun cevabı yanlış verilmiş. İCRA VE İFLAS KANUNUNUN TATBİKATINA DAİR NİZAMNAME

Bakanlar Kurulu Karar Tarihi - No: 18/09/1932 - 13307

Dayandığı Kanun Tarihi - No: 09/06/1932 - 2004

Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi - No: 02/10/1932 - 2215
Madde 40 - Müflisin menkul ve gayrimenkul bütün mallarını ve takdir edilen kıymetlerini gösterir surette bir mevcudat defteri tanzim olunur.

Bu defterde müflisin menkul ve gayrimenkul malları, esham, tahvilat ve alacakları ve kıymeti haiz hakları ayrı ayrı fasıllarda ve fakat müteselsil bir numara altında kayıt ve her malın nerede bulunduğu tasrih ve üzerinde üçüncü bir şahsın rehin hakkı veya gayrimenkulleri takyit eden ayni bir hakkı varsa menkul haklar vesikasına ve gayrimenkul haklar tapu sicilinden çıkarılan kayıtlara göre işaret edilir. Gayrimenkuller adi veya hasılat kirası suretiyle kiraya veya işletmeye verilmişse keyfiyet bu deftere kaydolunur ve bu kayıtta kiracıların hüviyet ve ikametgahları, mukavelenin müddeti ve kira karşılığının miktarı gösterilir.

Ecnebi memleketlerde bulunan mallar Türkiye'de açılan iflas lehine paraya çevrilebilip çevrilemiyeceği hususu nazara alınmaksızın bu deftere kaydolunur.

yazıyor, oysakı sınav cevap anahtarı bunun tam tersi ve 2008 yılında yapılan sınavda 66. soruda aynı nitelikte orda müflisin yurt dışında bulunan mallarının kaydedilmediği şıkkının yanlış olduğu belirtilmiş.

0

#13 Üye çevrimdışı   CuRCuNA 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 10:50 ÖS

Çoban, şıkta zaten diyor ki, "Türkiye’de açılan iflas lehine paraya çevrilebiliyorsa"...Ancak Nizamnamede "çevrilebilip çevrilemiyeceği hususu nazara alınmaksızın" diye belirtmiş. E zaten soruda da yanlışı soruyor. Yani Şıkta geçen "lehine paraya çevriliyorsa" yazısı yanlış. Orada çevrilebilip çevrilemiyeceği hususu nazara alınmaksızın diye yazsaydı doğru olarak saymamız gerekirdi. Soruda yanlışı soruyor zaten, cümlede geçen o ince çizgi de yanlış smile.gif Ya da ben yanlış yorumladım bilmiyorum.

0

#14 Üye çevrimdışı   Bülent 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 10:53 ÖS

anlamadım 68. soru yanlışmı diyorsunuz anlayamadım memurlar nette de çeşitli yorunlar var ama sınır düşecek gibi gözüküyor o zaman şansımız olu belki

0

#15 Üye çevrimdışı   Bülent 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 10:53 ÖS

anlamadım 68. soru yanlışmı diyorsunuz anlayamadım memurlar nette de çeşitli yorunlar var ama sınır düşecek gibi gözüküyor o zaman şansımız olu belki

0

#16 Üye çevrimdışı   CuRCuNA 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 10:56 ÖS

Bence soruda yanlışlık yok, o soruyu bende yanlış yaptım ama sorulu çeldirici sadece, yanlışlık yok. O değilde sınır biraz düşse iyi olur, herkes 46-47 alan diyor, genel kültür genel yetenek falan da 35 lerde dolanıyor. 45 Alan yaptım yalan olmayalım da sad.gif

0

#17 Üye çevrimdışı   Bülent 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 10:56 ÖS

68. soruda şarta baglanmadan yurdışındaki malları mevcudat defterine kaydedilir şeklinde zaten yanlış cevapta paraya çevrilebiliyorsa diye bir şarta baglamış ben yanlış yaptım bu soruyu

0

#18 Üye çevrimdışı   Bülent 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 11:02 ÖS

arkadaşlar ben ı kadar çok çalıştım ki 39 net çıktı ve mübaşir sorusu şu zarfla alakalı soru falan basit gözüküyordu ama çok ince ayrıntı idi yani hakimin izni ile açıldıgını ilk defa duydum ve bu soruları kaçırdım zaten sınavın cilzeleri bunlarda basit ama çelişkili heyecanlada dikkat edilmiyor

0

#19 Üye çevrimdışı   Çoban15 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 11:09 ÖS

Haklısın curcuna, benim gözümden o ayrıntı kaçmış. Senin yorumun doğru.

0

#20 Üye çevrimdışı   Çoban15 

• Yeni Uye

Gönderildi 05 Ekim 2009 - 11:35 ÖS

Alan bilgisinden 40 ve üzeri yapan çok kişi var, taban puan nerede kalır bilinmez ancak, çıkmadık candan ümit kesilmez diye de meraklı bir bekleyiş var.

0

Bu konuyu paylaş

• (3 Sayfa)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Yeni Konu Açamazsınız
  • Cevap Yazamazsınız

1 Kullanıcı Bu Konuyu Okuyor
0 Üye, 1 misafir ve 0 gizli üye