E-Adalet Forum: YARDER İFTAR PROGRAMI - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

YARDER İFTAR PROGRAMI Rate Topic: -----

#1 User is offline   kartol 

• Gönüldendir şikayet
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Interests:PC-Internet, web tasarım, vs.

Posted 25 August 2009 - 01:11 PM

YARDER İFTAR PROGRAMI

Derneğimiz, İstanbul'da teknede boğaz gezisi ve iftar yemeği programı yapacaktır. 12 Eylül 2009 Cumartesi günü yapılacak organizasyonumuza tüm üyelerimiz davetlidir.

Programın detayları:
Tarih: 12 Eylül Cumartesi
Yer: İstanbul (Biniş yerleri Avrupa Yakası için Kabataş, Anadolu Yakası için Üsküdar)
Ücret: 20 TL

Yemeğin içeriği ve biniş saatleri ile ilgili detaylar bilahare duyurulacaktır.
Rezervasyon ve bilgi için:
Mikail Polat - ab11273
Mustafa Seğmen - ab111290
Emine Binnur Şahin - 66589
Kenan Demir - ab103938
Kadir Dumlu - ab104293
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Mikail POLAT 

• --
  • Group: Usta
  • Interests:Beni Dünyaya çağırmayın. Ona geldim fena gördüm. Hayat desen, onu tattım. Izdırap, ender ızdırap gördüm. Fırakta elem gördüm. Vücut desen onu giydim.

Posted 09 September 2009 - 10:05 PM

Kıymetli Meslektaşlarım,

Malumunuz üzere İstanbul ve Trakya Bölgesindeki olumsuz hava koşulları ve Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün Derneğimiz Yetkilileri aranmak sureti ile edinilen bilgiler doğrultusunda Cumartesi günü Marmara Bölgesinde yeni bir fırtına beklendiğinden dolayı, mağduriyet, zarar ve ziyana neden olmamak adına, yapılması planlanan iftar programımız ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bu hususta siz meslektaşlarımızın anlayışına sığınıyoruz.

İnşallah daha ileri bir tarihte başka bir ad altında boğazdaki yemekli gezimiz gerçekleştirilecektir.

Siz Kıymetli Meslektaşlarımıza Saygıyla duyurulur...

0

Share this topic:

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz