E-Adalet Forum: E-ADALET.ORG WEB MSN SİSTEMİ HİZMETE GİRMİŞTİR - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

E-ADALET.ORG WEB MSN SİSTEMİ HİZMETE GİRMİŞTİR Rate Topic: ***** 2 Votes

#1 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 10 July 2009 - 12:02 PM

Sevgili meslektaşlarımız UYAP sisteminde çok işimize yarayabilecek bir eklenti

bu msn diğer msn adresinden çook farklı bu kendi sistemi içinde msn oluşturuyor. yani daha önceden kullanmakta olduğunuz msn adresindeki kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapamazsınız.

bu msn ile yeniden bir msn adresi alıyorusnuz örneğin adliye dışında bulunan bir arkadaşınız var o kişiye msn giriş adresi uzantımızı söylüyorsunuz http://www.e-adalet.org/msn bu adrese giriş yaptıktan sonra onunda msn ye kayıt yatırması lazım. kayıt olduktan sonra sizin daha önceden kayıt olduğunuz e-mail adresinizi kendi msn adresine ekliyor ve konuşmaya devam ediyorsunuz.

E-Adalet.org msn kullanım hakkında resimli anlatım

1-http://www.e-adalet.org/msn adresine tıklıyoruz açılan safyada Web msn ye giriş yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ yazan yere tıklayınız,

2-tıklama işlemimiz bittikten sonra resimdeki gibi msn giriş ekranı gelecektir. açılan ekranın en alt kısmında Sing UP yazan yere tıklayarak msn kayıt işlemimizi yapıyoruz

3-Değişimiz yere tıkladıysanız resimde görülen sayfa açılacaktır

4-
: yazan yere e-mail adresimi yazıyoruz
Password: yazan yere msn adresini kullanmak istediğimi msn şifremizi yazıyoruz
Password: yazan yere aynı şifremizi birdaha yazıyoruz
Nickname: yazan yere msn adresinde görülmesini istediğimiz adı yazıyoruz
Signature: yazen yere msn durumumuzu yazacağız
Thump: yazan yere msn adresine görülmesini istediğimiz avatar resmimizi seçiyoruz
son olarak OK yazan yere tıklıyoruz ve üyeliğimizi alıyoruz

5-Üyelik işlemimiz başarı ile gerçekleşti ise eğer aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran gelecek ve Click To Login yazan yere tıklayınız

6-Üyelik işlemimiz bitti şimdi msn adresimize girmek için ilgili sayfa açılacak

e-mail: yazan yere kayıt yaparken vermiş olduğumuz e-mail adresimizi yazıyoruz,
Password: yazan yere yatıt yaparken vermiş olduğumuz şifremizi yazıyoruz,
Sing İn: yazan yere tıklıyoruz ve msn giriş yapıyoruz

7-Msn adresine bağlandık, şimdi msn arkadaşımızı eklemek istiyoruz (bu bölüme kayıt yapan kişiler olacak, daha önceden kullanmakta olduğu msn adresi olan kişileri değil?

resimde görülen adam işareti olan yere tıklıyoruz ilgil simgenin üzerine geliğinde Add a Contact yazması lazım

8-İlgili yere tıkladıktan sonar resimde görüldüğü gibi ekran gelecek ve bu yere daha önceden kayıtlı olan kişinin e-mail adresini ekliyoruz sonrada OK tuşuna tıklıyoruz bekliyoruz.

bu işlemler bittikten sonra ilgili kişi eklemiş oluyor, daha sonrada o kişiye sizin tarafınızdan bir uyarı gidiyor bu kişi sizi ekledi kabul et diye, o kişide sizi kabul ederse eğer msn de görüşmeye başlıyorsunuz.
herkese hayırlı uğurlu olsun
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   atamizindeyiz 

• Usta
  • Group: Moderator
  • Interests:bilgisayar programları

Posted 10 July 2009 - 01:17 PM

güzel ama, keşke eski msn listesi de otomatik çıksa tongue.gif
0

#3 User is offline   kartol 

• Gönüldendir şikayet
  • View blog
  • Interests:PC-Internet, web tasarım, vs.

Posted 10 July 2009 - 01:23 PM

Arkadaşlar bu sistem, bildiğimiz MSN Messenger'in klonlanmış halidir. Tamamen sitemiz üzerinde çalışmaktadır.
Yararlarına gelince:
Adalet Bakanlığı ağı dışındaki arkadaşlarla görüşme imkanı
Görüşmelerin %100 güvenilir bir ortamda yapılması
MSN Messenger'in tüm özelliklerinin kullanılması (sesli görüşme ve kamera hariç)

Dikkat edilmesi gereken husus BU SİSTEM HOTMAİLE BAĞLANMAZ. Bu yüzden ilk girişte yeni kullanıcı kaydı yapılması lazım. Yukarıda nasıl yapılacağı açıklanmıştır. Diğer arkadaşlarınızla irtibat için arkadaşlarınızda mutlaka http://www.e-adalet.org/msn adresine girmesi gerekmektedir.
Sistemi yeni kurduğumuz için henüz Türkçeleştirme çalışmalarımız bitmedi. Yakın zamanda tamamen Türkçe olarak kullanılabilecektir.

0

#4 User is offline   blue_linux 

• KIdemli Usta
  • View blog
  • Interests:Sinema,müzik,kitap

Posted 15 July 2009 - 08:58 AM

Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
Şifremi unuttum bağlantısı çalışmamakta.
bilgilerinize..
0

#5 User is offline   12 firat 23 

• Kıdemli Uye
  • View blog
  • Group: Kidemli Uye
  • Interests:eğlence ,müzik ,spor ,internet...

Posted 17 July 2009 - 02:50 PM

msn hizmeti için teşekürler ama yeni adres oluşturdum sayfa açıldı kişi listesini yapamadım doğrusu tam anlıyamadım..
0

#6 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery

Posted 18 July 2009 - 11:58 AM

QUOTE(12 firat 23 @ 17.07.2009) <{POST_SNAPBACK}>
msn hizmeti için teşekürler ama yeni adres oluşturdum sayfa açıldı kişi listesini yapamadım doğrusu tam anlıyamadım..

oraya bende kayıt yaptırdım kişi eklemek için ilgili yere tıkladıktan sonra e-mail adresi yazan yere ab103040@adalet.gov.tr yazın beni eklemiş olursunuz ozaman. ondan sonra ordan yazışmaya devam edersiniz.
burda önemli olan bu kısıma kayıt yapan(msn sistemine) kişiler ile görüşebiliyorsunuz onun dışında buraya kayıt olmayan kişilerle görüşemeyiyorsunuz
0

#7 User is offline   Nergin 

• Ustad
  • Interests:GEZMEK ARKADAŞ TOPLANTILARINA KATILMAK EŞİM VE ÇOCUKLARIMLA VAKİT GEÇİRMEK YEMEK YAPMAK

Posted 18 July 2009 - 03:37 PM

sinan seni otamaitk ekliyor zaten sistem

tek tek diğer listedekileri eklesek normal msn adresismizde bulunan kişilerle de görüşebilir miyiz

0

#8 User is offline   hakanurer 

• Yeni Uye
  • Group: Uye

Posted 18 July 2009 - 06:59 PM

teşekkürler
0

#9 User is offline   Son_Samuray 

• Usta
  • View blog
  • Group: Usta

Posted 20 July 2009 - 08:41 PM

Güzel olmuş, beğendim... smiley32.gif smiley32.gif smiley32.gif
0

#10 User is offline   Spartali 

• Uye

Posted 15 August 2009 - 04:36 PM

gerçekten teşekkürler, oldukça yararlı olacak, emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Biliyorsunuz Bakanlığımız neredeyse internete girişimize bili kısıtlama getirecek, bütün sitelere girişimiz engellenmiş durumda, zaten MSN'yi bugüne kadar hiç kullanamadık, bence çok faydalı bir uygulama, hepinize teşekkürler
0

#11 User is offline   cimo 

• Yeni Uye
  • Interests:Herşey...

Posted 13 November 2009 - 08:49 AM

QUOTE(Spartali @ 15.08.2009) <{POST_SNAPBACK}>
gerçekten teşekkürler, oldukça yararlı olacak, emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Biliyorsunuz Bakanlığımız neredeyse internete girişimize bili kısıtlama getirecek, bütün sitelere girişimiz engellenmiş durumda, zaten MSN'yi bugüne kadar hiç kullanamadık, bence çok faydalı bir uygulama, hepinize teşekkürler

msn'ye giriş yapmak için tıklayınız yazan yere tıkladım ama loading yazıyor uzun süredir ve herhangi bir şey açılmadı. Sebep-i hikmeti ne ola ki???
0

#12 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery

Posted 13 November 2009 - 10:54 AM

QUOTE(cimo @ 13.11.2009) <{POST_SNAPBACK}>
msn'ye giriş yapmak için tıklayınız yazan yere tıkladım ama loading yazıyor uzun süredir ve herhangi bir şey açılmadı. Sebep-i hikmeti ne ola ki???

bu bildiğimiz msn değil, şahsımıza ait msn kullanıcı adı ve şifresi ile bilgi yapamazsınız

bu haberci gibi bir şey. tek farkı dışarı ile irtibat sağlıyor.

bundan yapmanız gereken o kısıma kayıt yapacaksınız sonra ordan konuşmak istediğiniz kişiyide oraya kayıt yaptıracaksınız ondan sonra bir birinizi ekleyeceksiniz daha sonrada konuşmaya başlayacaksınız
0

#13 User is offline   Muzy42 

• Yeni Uye
  • Group: Azimli Üye
  • Interests:Bilgisayar , Futbol , Seçsis , kitab okumak vb. :) ...

Posted 25 February 2010 - 11:52 AM

Bu msn profil resmi ilk başta eklerseniz ekleniyor sonra eklenmiyor. İlk başta ekleyenlerde sonra değiştiremiyor. Profil düzenle sayfasında hata var gibi ?
0

#14 User is offline   eylem 

• Yeni Uye
  • Group: Azimli Üye

Posted 25 February 2010 - 12:01 PM

güzel düşünülmüş ama bezen yazılanlar gitmiyor, bazende çoooook geç gidiyor neden acaba smiley25.gif
0

#15 User is offline   kartol 

• Gönüldendir şikayet
  • View blog
  • Interests:PC-Internet, web tasarım, vs.

Posted 26 February 2010 - 08:32 AM

Resim yükleme ve değiştirme ile ilgili sorun giderilmiştir.

Sistem anlık mesajlaşma üzerine kurulduğu için o anki internet bağlantısı ve sitenin yoğunluğu mesaj gönderme ve almadaki hızı etkilemektedir. Güncelleştirme ve iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor.
0

#16 User is offline   sahil_kizi 

• Kıdemli Uye
  • Group: Kidemli Uye
  • Interests:belki zamanla seversin diye bekledim<br /> hep bekledim aradan yıllar geçti <br />senden hala ses yok. <br />oysa ben ilk günkü gibi seviyorum seni.<br />sen beni hiç sevmesende. <br />efsane olan ölmeyen aşklarmış. <br />bizimki daha doğmadı oysa.<br /><br />

Posted 18 March 2010 - 10:42 AM

msn de olan varmıııııııı
0

#17 User is offline   MSY 

• Uye
  • Interests:Şiir, edebiyat, felsefe, psikoloji, satranç.<br />Motosiklet, hız, adrenalin...

Posted 18 March 2010 - 02:49 PM

ben msn deyim ama listemde 2-3 kişi var biggrin.gif

sahin@adalet.gov.tr

isteyen eklesin
0

#18 User is offline   göktuğ 

• Yeni Uye
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 15 April 2010 - 05:40 PM

teşekürler
0

Share this topic: