E-Adalet Forum: DİYECEK BİRŞEY YOKKKKKKKK! - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #2 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #3 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: selbar33      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83646   Total Read: 9,853,117   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Bölüm Kuralları

Bu Bölüme Sadece Adalet Bakanlığı Personelinin Sorunları Hakkında Konular Açılabilir ve Açılan Konulara Cevap Verilebilir.
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

DİYECEK BİRŞEY YOKKKKKKKK! Rate Topic: -----

#1 User is offline   katıbım85 

• Uye
  • Group: Uye

Posted 08 May 2009 - 03:47 PM

Arkadaşlar, sorunu kendimizde mi aramalıyız, devlette mi bilemedim, sayın milli eğitim bakanımız Nimet Çubukçu göreve yeni başladı ama daha ilk günlerden öğretmenlere zam müjdesini verdi.
bkz. http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/145...am-mujdesi.aspx

Ben artık birşeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum, ben göreve başladığımdan beri kaç bakan değişti, bize yapılan zamlar bi türlü değişmedi, ya inanın tanıdığım bir öğretmen ek dersi şusu busu 2500 TL maaş alıyor, öğlen saat 12:30 da okula gidip akşam 19:00 da evde, ya ben merak ediyorum, öğretmenler bu kadar maaşı hak ediyorlarda bizim gibi sabah mesai saati 8:00, akşam çıkışı belli olmayan, hafta sonları izin günleri gelip adliyede çalışan, işitmediği azar kalmayan ve sorumlulukları başını aşan memurlar mı haketmiyoruz, tamam öğretmenlere bir diyeceğim yok, tabiki onlarda alsın ama bizim çok çok daha fazlasını hakettiğimizi düşünüyorummm....

0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Similar Topics Collapse

Topic Forum Started By Stats Last Post Info
Hot Topic (New) Icon B.B.G BİRİLERİ BİRŞEYLER GİZLİYOR Haberler blue_linux 
  • 38 Replies
  • 1,996 Views

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users