E-Adalet Forum: En iyi adliye, en kötü adliye - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

En iyi adliye, en kötü adliye Rate Topic: -----

#1 User is offline   Silinen Üye 

• KIdemli Usta
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 05 November 2006 - 08:00 AM

en iyisini bilmiyorum ama en kötüsü Bodrum Adliyesi. bizim çogu seyimiz eksik. kagit bile bulamiyoruz düsünün artik...
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   *EsKiCi* 

• sensiz geçen günlerin kazası yok be sevgili...
  • Group: Kidemli Usta

Posted 05 November 2006 - 08:44 AM

emirdag adliyesinde yakacak kömür yok, siz neden bahsediyorsunuz.

0

#3 User is offline   BASYURT 

• KIdemli Usta
  • Group: Site Yoneticisi

Posted 05 November 2006 - 12:04 PM

Arkadaslar
Bana göre Adliyelerin durumu;

Malumunuz ülkemizde kuvvetler ayrili ilkesi mevcuttur . Bunlar yasama, yürütme ve yargidir.

Bu kuvvetler ayriligiinin en berbat durumda olani ise Yargi'dir Nedeni hiç bir hükümet bu zamana kadar adliyelerin sorunlari ile ilgilenmedi. Adalet Bakanlari genellikle Avukatlik meslegini icra edenlerden seçildigi için onlar hep kendilerini dair sorunlari halletmeye çalistilar. Mesala TCK CMK gibi kanunlarin çogu hep avukatlarin yararina dairrdir. Vatandasa dair yada ülke asayisine dair çok az degisiklik yapilmistir. Onun için esekten düsünen halini esekten düsen anlar diyorum ve bizim halimizden bizden olan birisi anlar. Çünkü el elin esegini türkü söyleyerek arar. Bizim adliyemiz kötü olmus ve iyi olmus, kalorifer yanmis veya yanmamis, adalet saglanmis veya saglanmamis vs... bunlar çogaltilabilir. Bizler adalete dair halen hakim-savci salonlari ile avukatlarin salonlarinin ayri olmasini, adliyelere hakim ve savci girisleri ile personel girislerinin ayri olmasi, hakim ve savcilar ile adli personelin ayni ortamda bulunmasinin (yeme içme sosyal faaliyet vs.) olmasini tartisiyor isek ülkemiz daima geri gitmeye mecbur olup daha çok adalet saglanacak diye gözleyecegiz demektir.

Bana göre Türkiyede en güzel ve lüks adliye IZMIR adliyesi olup

Yine bana göre Türkiyede en Kötü sartlara haiz adliye de ISTANBUL/EYÜP adliyesidir.

Müfettis burada çalisilamaz diye rapor veriliyor ancak halen burada adalet tesis edilmeye çalisiilyor. Ey gidi benim ülkem ey. Ne günlere kaldin.

Ayrica Ordunun Ünye ilçesine adliye yaptiriliyor ihaleye girenler yüksek fiyat biçince Bassavci ihaleye vermeden kendisi cüz'i bir fiyata birisi ile anlasiyor ihale fiyatinin çok çok altinda adliyeyi devlete kazandiriyor ve devletin parasini cebinde birakmasina ragmen bu hareketinden dolayi açiga aliniyor. Bizler bu ülkede adaletin tesis edilmesi için çok bekleriz. Adalet bu sekilde tesis edilemez. Adalet tesisi için ileri görüslü ve basiretli olmak gerekir. Kimbillir bunlar ne zaman olur.

Saygilarimla...

0

#4 User is offline   DuRaN80 

• KIdemli Usta
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Super Moderator

Posted 06 November 2006 - 12:26 AM

Haklisin arkadaslar. Bunu demekten baska bir sey yapamiyoruz malesef. bir ihale yapiyorsun disaridaki fiyatin iki üç kati ayni mali daha ucuza mal ediyorsun. yanlis yaptin diye açiga aliyorlar. daha neler neler.
0

#5 User is offline   EmrE 

• Usta
  • Group: Kidemli Uye

Posted 06 November 2006 - 01:52 AM

En güzel adliye Yozgat adliyesi.
En kötüyü bulmakta çok zor.

O kadar çok var ki...

0

#6 User is offline   katip16487 

• Usta
  • Group: Usta

Posted 06 November 2006 - 04:11 AM

KÖTÜ-IYI arasinda seçim yapmaya gerek yok bana göre...
Neden mi? Çünkü tüm adliyelerimiz çalisma sartlari (is yogunlugu disinda) bina bazinda kötü degil, çok çok çok ama çok kötü.

Bence KÖTÜ'lerin iyisini seçmeye çalisalim...

0

#7 User is offline   LALEZAR 

• KIdemli Usta
  • Group: Kidemli Usta

Posted 24 November 2006 - 02:11 AM

Iyi kötü ayrimini sanirimeski katipler daha iyi yapacaklardir, öyle degilmi üstad Mesdost
0

#8 User is offline   buldozer 

• Yeni Uye

Posted 24 November 2006 - 02:26 AM

Basyurt arkadasima aynen katiliyorum.
Biz 2006 yilinda s u sahis buradan girecek, su sahislar ayricaliklidir wc leri ayri olacak,
su sahislar alt, su sahislar üst tartismalari yapiyorsak,
tartismayi bile beceremiyorsak,
mesleki birlikteligimiz, paylasimimiz yoksa,
halen el pençe divan durulup, bilgi ile konusulmuyorsa,
En güzel adliye benim, en çirkin adliye senin tartismalarinin anlami yoktur.
Saygi ile.
0

#9 User is offline   Silinen Üye 

• KIdemli Usta
  • PipPipPipPipPip

Posted 24 November 2006 - 06:18 AM

Tamam kapanisi yapiyorum. En güzel adliye bizimkisi.
0

#10 User is offline   katip16487 

• Usta
  • Group: Usta

Posted 25 November 2006 - 04:20 AM

otastekin kardes Adliyenin resmini koy da bu konu burada son bulsun
0

#11 User is offline   Silinen Üye 

• KIdemli Usta
  • PipPipPipPipPip

Posted 25 November 2006 - 05:44 AM

koyacagim arkadaslar. söz veriyorum pazar günü gündüz telefonla çekip buraya koyacagim...
0

#12 User is offline   celilcan 

• Yeni Uye
  • Group: Uye

Posted 31 December 2006 - 03:08 AM

Adliyelerinin kötü durumda oldugnu düsünenler, Muhakak eyüp adliyesini ziyaret etmeli:) Bes yüz kere fotograf cekmeye geldiler, burasi nasil bir yer diye , ama bir el atan olmadi, umarim düzelir.
0

#13 User is offline   eKaBiL 

• Usta
  • PipPipPipPip

Posted 10 January 2007 - 07:18 PM

en iyisi bile hiçbir ise yaramaz, hepsinin içindeki durum hemen hemen ayni.
0

Share this topic:

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz