E-Adalet Forum: YSK Başkanlığı Eğitim CD'si - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1

YSK Başkanlığı Eğitim CD'si SEÇSİS'le ilgili sorunlar ve çözümleri

#1 User is offline   suleyman 

• Uye
  • PipPip
  • Group: Kayitli Uyeler

Posted 19 September 2006 - 06:55 PM

Arkadaslar bu yeni seçim programi hakkinda ne düsünüyorsunuz ben sahsen bu programla seçimin yürüyeceginden emin degilim programi tam anlamiyla sökemiyorum ve ayni zamanda eksikleri oldugunu düsünüyorum bu sistem çökerse ne olur düsünmek bile istemiyorum.
ayrica bu sifre meselesi siz dairede sifrenizi is arkadaslariniza verdinizmi vermezsek nasi olur olmaz diye düsünüyorum is arkadasimizla güvensizlik ortami olur diye düsünüyorum
Edited by: HeRCai
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   Silinen Üye 

• KIdemli Usta
  • PipPipPipPipPip

Posted 19 September 2006 - 08:02 PM

ONUNCU BÖLÜM:BILISIM ALANINDA SUÇLAR

BILISIM SISTEMINE GIRME

Madde 243 - (1) Bir bilisim sisteminin bütününe veya bir kismina, hukuka aykiri olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yila kadar hapis veya adlî para cezasi verilir.

(2) Yukaridaki fikrada tanimlanan fiillerin bedeli karsiligi yararlanilabilen sistemler hakkinda islenmesi hâlinde, verilecek ceza yari oranina kadar indirilir.

(3) Bu fiil nedeniyle sistemin içerdigi veriler yok olur veya degisirse, alti aydan iki yila kadar hapis cezasina hükmolunur.

SISTEMI ENGELLEME, BOZMA, VERILERI YOK ETME VEYA DEGISTIRME

Madde 244 - (1) Bir bilisim sisteminin isleyisini engelleyen veya bozan kisi, bir yildan bes yila kadar hapis cezasi ile cezalandirilir.

(2) Bir bilisim sistemindeki verileri bozan, yok eden, degistiren veya erisilmez kilan, sisteme veri yerlestiren, var olan verileri baska bir yere gönderen kisi, alti aydan üç yila kadar hapis cezasi ile cezalandirilir.

(3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kurulusuna ait bilisim sistemi üzerinde islenmesi halinde, verilecek ceza yari oraninda artirilir.

(4) Yukaridaki fikralarda tanimlanan fiillerin islenmesi suretiyle kisinin kendisinin veya baskasinin yararina haksiz bir çikar saglamasinin baska bir suç olusturmamasi hâlinde, iki yildan alti yila kadar hapis ve besbin güne kadar adlî para cezasina hükmolunur..

Adalet Bakanligi Bilgi Islem Dairesi Baskanliginin bu konuda çok açik bir yazisi var. Kisiye özel sifrelerin paylasimi, çogaltilmasi ve yetkisiz kisilerce kullanilmasi Türk Ceza Kanunun 243-244 maddeleri geregince cezai sorumluluk dogurur ibaresi var. Seçsis sistemine gelince; Uyap sistemininde basta çok eksiklikleri vardi ama bina birden olmuyor. Önce temel atacaksin katlari çikacaksin en son çatisini yapacaksin sonra yapiyorsan zevkine göre döseyeceksin. O yüzden herseyin bir anda olmasi beklenemez. Windows'un yaptigi isletim sistemlerinde bile bir çok hata ile karsilastigimiz gözönüne alinirsa Yüksek Seçim Kurulu yada Adalet Bakanliginin programlarindaki hatalari büyütmemek gerekir. Hersey zamanla olacak inancindayim.

Saygilar Sunuyorum.

0

#3 User is offline   güneyli 

• Yeni Uye

Posted 08 October 2006 - 03:16 AM

VELI BEY BIZE 1 NAMUSUNUZ 2 SIFRENIZI KORUYUN ASLA VEDE ASLA KIMS EYE VERMEYIN DEDI BU KONUDA ÖZELLIKLE TEMBIHTE BULUNDU. BENCE SIFRENIZI ÖZELLIKLE GENEL SEÇIMLERDE ASLA VEDE ASLA HIÇ KIMSEYE VERMEYIN . PROGRAMIN ÇALISMA MESELESINE GELINCE, ELIMIZDEN GELENI HEPIMIZIN YAPACAGINA OLAN INANCIM BÜYÜK AMA HATALAR VE EKSIKLIKLER MUTLAKA ÇIKACAKTIR. ONUDA PAZARTESINDEN ITIBAREN HEP BIRLIKTE GÖRECEGIZ ZATEN ONLAR DA BU DENEME SEÇIMINI YAPIYORLAR KI NEREDE HATA, EKSIK VAR BILELIM. BIR MANADA ONLAR DA KENDILERINI SINIYORLAR. BASARILAR.
0

#4 User is offline   suleyman 

• Uye
  • PipPip

Posted 11 October 2006 - 09:39 PM

merhabalar arkadaslar ben öncelikle o namus meselesini kabul etmiyorum sifreden namus olmaz ve bende sifremi mecburen verdim nasi vermeyeyim ben yok müdür hanim veya bey bir seye bakacak veya t.c lerle alakaliveya onun gibi kendi konumun da olmayan bir konuda çalisacak yok ben sana sifremi veremem desen güven temellerini dinamitlemis olmazmiyiz benim fikrim yabanci lara tabiki vermeyeceksin ama yani b aska dairede çalisanlara felan ama mesai arkadasina vermek zorundasin

ayrica bu isler kanunla felan yürümez arkadaslar kendi ilkelerimiz olmasi gerekir kendi is arkadaslarimiz la aramizda bazi pirensipler olmasi gerekir
Edited by: Ascop
0

#5 User is offline   SCM 68 

• Uye
  • Group: Uye

Posted 21 January 2008 - 12:32 PM

şu anda çok iyi gidyor
0

#6 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 18 March 2009 - 10:06 PM

2009 Yılı Yüksek Seçim Kulumu Malalli İdare Seçim Eğitim Cd si, üç linki indirmeniz lazım part halindedir. üçünü indirdikten sonra rardan çıkartırsanız çalışır.

2009 YILI YSK EĞİTİM CD.PART1 İNDİR

2009 YILI YSK EĞİTİM CD.PART2 İNDİR

2009 YILI YSK EĞİTİM CD PART.3 İNDİR

0

#7 User is offline   kara70 

• Yeni Uye

Posted 23 March 2009 - 08:09 PM

Merhabalar ben bu eğitim cd sinin video bölümleirini exe de çalıştıramadım. Yarsım edebilir misiniz.
0

#8 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 23 March 2009 - 08:51 PM

QUOTE(kara70 @ Mar 23 2009, 18:09) <{POST_SNAPBACK}>
Merhabalar ben bu eğitim cd sinin video bölümleirini exe de çalıştıramadım. Yarsım edebilir misiniz.

bu rar uzantılı bir dosya rardan çıkarttıktan sonra içnide videolar var yani hiç bir kurulum gerektirmiyor. onlara tıkladığından açılır
0

#9 User is offline   Bilgin 

• Usta
  • View blog
  • Group: Usta

Posted 05 February 2010 - 03:31 PM

QUOTE(suleyman @ 11.10.2006) <{POST_SNAPBACK}>
merhabalar arkadaslar ben öncelikle o namus meselesini kabul etmiyorum sifreden namus olmaz ve bende sifremi mecburen verdim nasi vermeyeyim ben yok müdür hanim veya bey bir seye bakacak veya t.c lerle alakaliveya onun gibi kendi konumun da olmayan bir konuda çalisacak yok ben sana sifremi veremem desen güven temellerini dinamitlemis olmazmiyiz benim fikrim yabanci lara tabiki vermeyeceksin ama yani b aska dairede çalisanlara felan ama mesai arkadasina vermek zorundasin
<DIV></DIV>
<DIV>ayrica bu isler kanunla felan yürümez arkadaslar kendi ilkelerimiz olmasi gerekir kendi is arkadaslarimiz la aramizda bazi pirensipler olmasi gerekir </DIV>Edited by: Ascop

Şifreleri vermek bana biraz yanlış geliyor,
Ama SEÇSİS gerçekten faydalı bir program emeği geçenlere minnettarım,
Neydi o eski günlerde günlerce liste yaz, seçmen bilgi kagıdı yaz, şimdi öylemi, ctrl+p kadar yakın seçmen listesi ve bilgi kağıdı yazımı dimi eskiler bilirler kıyaslamak bile akla zarar günlerce uyamadığımız oluyordu seçim dönemlerinde
0

#10 User is offline   artlim17 

• Kıdemli Uye
  • Group: Kidemli Uye

Posted 05 February 2010 - 03:41 PM

QUOTE(Yazıcı @ 05.02.2010) <{POST_SNAPBACK}>
Şifreleri vermek bana biraz yanlış geliyor,
Ama SEÇSİS gerçekten faydalı bir program emeği geçenlere minnettarım,
Neydi o eski günlerde günlerce liste yaz, seçmen bilgi kagıdı yaz, şimdi öylemi, ctrl+p kadar yakın seçmen listesi ve bilgi kağıdı yazımı dimi eskiler bilirler kıyaslamak bile akla zarar günlerce uyamadığımız oluyordu seçim dönemlerinde

Güzel program.

0

#11 User is offline   boraeker 

• Kıdemli Uye
  • Group: Moderator
  • Interests:iskenderuna yerleşmek :)

Posted 05 February 2010 - 07:45 PM

seçsis işleri ciddi anlamda rahatlatan güzel program.
0

#12 User is offline   Bilgin 

• Usta
  • View blog

Posted 16 February 2010 - 03:49 PM

Hemde ne rahatlatma
0

#13 User is offline   Bilgin 

• Usta
  • View blog