E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
sosyololarin durumu...
Posted 10 June 2006 - 11:13 PM
SOSYOLOGLARIN DURUMU MALUM AMA DAHA KONUYA GIRMEDEN ...
ADALET BAKANLIGI ÇALISANLARI IÇIN YAPILMIS BÖYLE BIR SITEDEN DOLAYI BU ISI DÜSÜNEN VE UYGULAMAYA GEÇIREN KISILERE ÖZELLIKLE TESEKKÜRLERI BIR BORÇ OLARAK GÖRÜYORUM...
ELLERINIZE SAGLIK...
SIMDI SOSYOLOGLARIN DURUMUNA GEÇEBILIRIZ...
bizim durum aslinda belli sadece kisaca burda da dile getirmenin faydasini gördüm...
insallah uzatmadan bu isi düzeltirler ve bizlerinde motivasyonunu tekrar
yerine getirirler...
HAKKETEN BU SITEYI DÜSÜNÜPTE UYGULAMASINI DILE GETIRENLERE YINE EN IÇTEN DILEKLERIMLE KUTLARIM...
KISA SÜREDE BURALRI CANLANIR...Edited by: katipler.org
ADALET BAKANLIGI ÇALISANLARI IÇIN YAPILMIS BÖYLE BIR SITEDEN DOLAYI BU ISI DÜSÜNEN VE UYGULAMAYA GEÇIREN KISILERE ÖZELLIKLE TESEKKÜRLERI BIR BORÇ OLARAK GÖRÜYORUM...
ELLERINIZE SAGLIK...
SIMDI SOSYOLOGLARIN DURUMUNA GEÇEBILIRIZ...
bizim durum aslinda belli sadece kisaca burda da dile getirmenin faydasini gördüm...
insallah uzatmadan bu isi düzeltirler ve bizlerinde motivasyonunu tekrar
yerine getirirler...
HAKKETEN BU SITEYI DÜSÜNÜPTE UYGULAMASINI DILE GETIRENLERE YINE EN IÇTEN DILEKLERIMLE KUTLARIM...
KISA SÜREDE BURALRI CANLANIR...Edited by: katipler.org
Other Replies To This Topic
Posted 12 June 2006 - 05:16 AM
Iyi günler Pinar ögretmenim,
Her ne kadar bu katipler forum olarak geçsede www.sanaladliye.com olarak yayin hayatina devam etme çalismalari devam ediyor.
Bu konuda site admine gerekli seyleri bizde ilettik
Internette adliyecilerin birlik oldugu bir site yok, hakim-savcilarin www.adalet.org siteleri var üyeligin ilk sarti hukuk mezunu olmak yani sadece hakim savcilar
www.adliyeciler.com diyede bir site var ama çok aktif degil, eger begenir desek verirseniz hakim-savci disindaki adliye çalisanlarini bir araya toplamaya çalisiyoruz...
Her ne kadar bu katipler forum olarak geçsede www.sanaladliye.com olarak yayin hayatina devam etme çalismalari devam ediyor.
Internette adliyecilerin birlik oldugu bir site yok, hakim-savcilarin www.adalet.org siteleri var üyeligin ilk sarti hukuk mezunu olmak yani sadece hakim savcilar
www.adliyeciler.com diyede bir site var ama çok aktif degil, eger begenir desek verirseniz hakim-savci disindaki adliye çalisanlarini bir araya toplamaya çalisiyoruz...
Posted 12 June 2006 - 05:25 AM
QUOTE(WinMate)
Iyi günler Pinar ögretmenim,
Tabiki destekliyorum.Sonuçta ben de DSM çalisaniyim..Ben de sizin gibi birlik olmaktan yanayim
Posted 13 June 2006 - 04:46 AM
manas ben girdim aslewin sitesine ..
kendi halinde bir site:))
buralar sesiz biraz...ama olsun buralarida neselendirecegiz...(benim nick degisti kocaeli...)
ya o kadar memurlara dedik yok adamlar inada bindirdi...
neyse bize kullak veren bizim ihtiyaçlarimizi karsilayacak bir site burasi...
emeklerimizle daha da neselenir ...
insallaha bir gencmemur krizide burda çikmaz:))
manas ve milkaanimsar eskilerden olursunuzhatirlarsin ...
arkadaslar nete girdiginizde mutlaka burayada ugrayin ve yazilarinizi birakin...
kendi halinde bir site:))
buralar sesiz biraz...ama olsun buralarida neselendirecegiz...(benim nick degisti kocaeli...)
ya o kadar memurlara dedik yok adamlar inada bindirdi...
neyse bize kullak veren bizim ihtiyaçlarimizi karsilayacak bir site burasi...
emeklerimizle daha da neselenir ...
insallaha bir gencmemur krizide burda çikmaz:))
manas ve milkaanimsar eskilerden olursunuzhatirlarsin ...
arkadaslar nete girdiginizde mutlaka burayada ugrayin ve yazilarinizi birakin...
Posted 13 June 2006 - 05:35 PM
| evet kocaeli,gencmemur olayi komediydi gerçekten.umarim burasi da öyle olmaz.ordaki sorun aslinda grupyöneticilerinin olur olmaz herseye müdehale etmelerinden kaynaklaniyordu.bu da henüz tam anlamiyla yayginlasmamis küçük sitelerde oluyor.memurlardaki grup yöneticilerinin kontrol etmesi gereken bir sürü yer oldugu için gözden kaçabiliyor ya da hiç okunmuyor. |
|
|
Posted 14 June 2006 - 01:53 AM
biliyorum senin kocaeli oldugunu zaten sosyolog yerine sosyolola yazan senden baska kimse olamaz.
kocaeli birde sitem kendi halinde degil kiskanma nolur çalis seninde olur.sen sitemde kodunu bile aktif edip yazilari okuyamadin ki....)))
özelden atarim sitemin adini reklam yasakmis yaa...ama bak üye olacan ha...sitemi herkese diyorum sanirim 5 yil sonra türkiyenin sayili sitelerinden biri olacak.ona göre hareket edin...
kocaeli birde sitem kendi halinde degil kiskanma nolur çalis seninde olur.sen sitemde kodunu bile aktif edip yazilari okuyamadin ki....)))
özelden atarim sitemin adini reklam yasakmis yaa...ama bak üye olacan ha...sitemi herkese diyorum sanirim 5 yil sonra türkiyenin sayili sitelerinden biri olacak.ona göre hareket edin...
Share this topic:
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
UZMAN KULLANICILARIN DURUMU
|
Adalet Bakanligin Personelinin Sesi | alidogan44 |
|
|
|
Es durumu