E-Adalet Forum: Sitemiz - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Sitemiz Rate Topic: -----

#1 User is offline   karatoprak 

• Usta
  • Group: Usta

Posted 18 September 2008 - 10:47 PM

Değerli yöneticiler ve site sakinleri,
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama son zamanlarda bu ilgim azalmaya başladı. Sanki sitede birşeyler eksik yada fazla gibi...

Bu konuda diğer site üyesi arkadaşlar ne düşürürler acaba?
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   *Şefyazman* 

• İNANDIĞINIZ GİBİ YAŞAMAZSANIZ YAŞADIĞINIZ GİBİ İNANIRSINIZ
  • PipPipPipPipPipPip
  • View blog
  • Group: Super Moderator
  • Location:Sevginin,saygının ve mutluluğun bulunduğu Yer olan Andırın'dan
  • Interests:Tutamayacağım sözler VERMEM <br />Basit kişilerle polimiğe GİRMEM <br />Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM<br />Yaşanmışlıkları kolay SİLEMEM<br />Acıyı tanıdığım için kimseye ÇEKTİRMEM<br />Cesaretsizliği gururla ÖRTEMEM<br />Yalan ve taktiklerle uğraşmayın YEMEM<br />Dostlarıma laf ETTİRMEM<br />Tutkularım var VAZGEÇEMEM<br />Gidiyorsan eğer özlesem bile DÖN DEMEM<br />Ağır geliyorsa bunlar firar serbest <br />Seven sever sevmeyen YOL ALIR GİDER!!!!!

Posted 18 September 2008 - 11:01 PM

"Değerli meslektaşım,
Site ile ilgili bir düşünceniz var gibi geldi bana, yada ben bu yazılardan o izlenimi edindim."

Değerli yöneticiler ve site sakinleri,
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama son zamanlarda bu ilgim azalmaya başladı.

Sanki sitede birşeyler eksik
------ "Sizin düşünceniz bu konuda, ne ise onu birlikte paylaşalım ve tartışalım"

yada fazla gibi...
---- "fazla gördüğünüz konu veya konular hangileri yada neler bilelim ki ona göre yorum yapıp, yorumları düşünceleri ve fikirleri bir teraziye koyup birlikte tartalım. "

Bu konuda diğer site üyesi arkadaşlar ne düşürürler acaba?

"Sizin düşünceleriniz ve fikirleriniz doğrultusunda ben bir üye olarak yorum yapmak isterim. Fakat sizin düşüncelerinizi bilemeyince ne yazacağımı bende bilemiyorum

Saygılarımla...."
0

#3 User is offline   karatoprak 

• Usta

Posted 18 September 2008 - 11:05 PM

İşte bende bu yüzden fikir beyan etmedim ki, sadece benim fikirlerim doğrultusunda bir tartışma yapılmasın.
0

#4 User is offline   karatoprak 

• Usta

Posted 19 September 2008 - 10:51 PM

Demekki herkes siteden memnun kimseden aksi yorum gelmediğine göre...
Ben birkaç şey yazayım bari...

1- Bu başlık altında dahi tartışma yapılmıyor veya yapılamıyor veya yapılmak istenmiyor veya sevilmiyor.
2- Aynı konuyla ilgili onlarca konu açılıyor, kimse böyle bir konu var mı, yok mu araştırma gereği duymuyor ve maalesef aynı konuyla ilgili her yeni iletiye de aynı kişiler aynı mesajları yazıyor.
3- Adliyecileri ilgilendiren konular daha bir gün dahi beklemeden forumun şu başta bulunan listesindeki yerini kaybediyor ve yazılanlar sürüncemede kalıyor. Bunun nedeni de sürekli şiir, hikaye, masal gibi birçok konular açılması...
4- Her üye birşeyler yapmaktan bahsediyor, ortaya sunulan öneriler dahi yorumsuz bırakılıyor, desteklenmiyor veya işe yarar somut öneriler sunulmuyor.
5- Sürekli birilerinin doğum günleri kutlanıyor.
6- Bazı üyeler her konuya yorum yazmak ihtiyacı hissediyor ve yaptıkları yorumlarda taş çatlasın 4 kelimeyi geçmiyor.
7- Bazı kriterlerin olması nedeniyle bu kriterlere ait listelerde üstte yer alma heyecanı ve şevki içinde ilgisiz yorumlar, konular açılıyor. Kriterlerden kastım, en çok mesaj atan üye, en çok parası olan üye, üyelerin kıdemleri, teşekkür vb.,
8- Sonra aklıma gelenleride ilave edeceğim.

Değerli arkadaşlar, benim niyetim kimseyi kırmak, rencide etmek, siteyi ve siteyi yönetenleri beğenmemek değil. Ben istiyorum ki, madem böyle bir site çatısı altında toplandık diğer konuların olması yanında daha çok bizimle ilgili konular üzerinde durulması, yorumlar yapılması, tartışma platformları oluşturulması... Bakın ek ödemeler konusunda yarsav dava açtı, biz hala seyir halindeyiz, neden arkadaşlar bunu inanın merak ediyorum. Diyorum ki kendime ek ödemelerle ilgili konu başlığı altında dahi tartışma yapılmadı, değişik zaman ve konularda birçok öneri sundum, sunduğum önerim dışında açtığım konu başlığının altında değişik yorumlar yazıldı.

Lütfen bari bu hususlar hakkında yorum yapın... Tartışmalar yapalım, doğruyu bulalım.

0

#5 User is offline   karabiber 

• Uye
  • Group: Uye
  • Interests:rock müzik,metal müzik,jazz ve blues

Posted 20 September 2008 - 11:22 AM

QUOTE(karatoprak @ Sep 19 2008, 21:51) <{POST_SNAPBACK}>
Demekki herkes siteden memnun kimseden aksi yorum gelmediğine göre...
Ben birkaç şey yazayım bari...

1- Bu başlık altında dahi tartışma yapılmıyor veya yapılamıyor veya yapılmak istenmiyor veya sevilmiyor.
2- Aynı konuyla ilgili onlarca konu açılıyor, kimse böyle bir konu var mı, yok mu araştırma gereği duymuyor ve maalesef aynı konuyla ilgili her yeni iletiye de aynı kişiler aynı mesajları yazıyor.
3- Adliyecileri ilgilendiren konular daha bir gün dahi beklemeden forumun şu başta bulunan listesindeki yerini kaybediyor ve yazılanlar sürüncemede kalıyor. Bunun nedeni de sürekli şiir, hikaye, masal gibi birçok konular açılması...
4- Her üye birşeyler yapmaktan bahsediyor, ortaya sunulan öneriler dahi yorumsuz bırakılıyor, desteklenmiyor veya işe yarar somut öneriler sunulmuyor.
5- Sürekli birilerinin doğum günleri kutlanıyor.
6- Bazı üyeler her konuya yorum yazmak ihtiyacı hissediyor ve yaptıkları yorumlarda taş çatlasın 4 kelimeyi geçmiyor.
7- Bazı kriterlerin olması nedeniyle bu kriterlere ait listelerde üstte yer alma heyecanı ve şevki içinde ilgisiz yorumlar, konular açılıyor. Kriterlerden kastım, en çok mesaj atan üye, en çok parası olan üye, üyelerin kıdemleri, teşekkür vb.,
8- Sonra aklıma gelenleride ilave edeceğim.

Değerli arkadaşlar, benim niyetim kimseyi kırmak, rencide etmek, siteyi ve siteyi yönetenleri beğenmemek değil. Ben istiyorum ki, madem böyle bir site çatısı altında toplandık diğer konuların olması yanında daha çok bizimle ilgili konular üzerinde durulması, yorumlar yapılması, tartışma platformları oluşturulması... Bakın ek ödemeler konusunda yarsav dava açtı, biz hala seyir halindeyiz, neden arkadaşlar bunu inanın merak ediyorum. Diyorum ki kendime ek ödemelerle ilgili konu başlığı altında dahi tartışma yapılmadı, değişik zaman ve konularda birçok öneri sundum, sunduğum önerim dışında açtığım konu başlığının altında değişik yorumlar yazıldı.

Lütfen bari bu hususlar hakkında yorum yapın... Tartışmalar yapalım, doğruyu bulalım.

Söylediklerinin hepsine kesinlikle katılıyorum, ama sanırım sen net ortamlarında yenisin o yazdıkların hani her mesaja cevap verme zorunluluğu felan bir net klişesidir, arkadaşlar sağolsunlar her mesaja " güzel","beğendim","uyap linki açmıyor"gibi cümleleri tekrar tekrar kullanınca kaliteli bir modluk yapıldığını yada mesaj sayıları arttıkça iyi yönetici olacaklarını sanıyorlar yani bu sadece buraya has değil genel bir klişe,

Adliyecilere gelince, bence bizi en iyi anlatan atasözlerinden biri " deliye yetki vermişler (çingene de denir) önce babasını kesmiş" bu söz o kadar bizi anlatıyorki ki
Gerek serbest kürsüde,gerek burda dikkat edersen pek müdür yok,neden ? Onlar zabıt katipliği,mübaşirlik yada odacılık yapmadılarmı,bu yoldan geçmediler mi geçtiler ancak bu mücadelede şu an yanımızda yoklar varsalarda bir elin parmaklarını geçmez
Adım kadar eminim ki burdada biz şöyle eziliyoruz,biz böyle eziliyoruz,biz falanız filanız diyen en ateşli arkadaş bile yarın bir en ufak mevki sahibi olduğunda tıpkı şimdikiler gibi kraldan çok kralcı olacak, onun için demem odurki çokta kafaya takmamak lazım, çalışıp okuyup müdür,icra müdürü,savcı,hakim,doktor,öğretmen icon_smile_big.gif olup,sanki onların içinde gelmemiş de uzaydan gelmiş gibi, bu zavallı adalet personelinin mücadelesine kıs kıs gülmek en iyisi. icon_smile_big.gif You_Rock_Emoticon.gif

0

#6 User is offline   karabiber 

• Uye
  • Interests:rock müzik,metal müzik,jazz ve blues

Posted 20 September 2008 - 11:25 AM

QUOTE(karabiber @ Sep 20 2008, 09:22) <{POST_SNAPBACK}>
Söylediklerinin hepsine kesinlikle katılıyorum, ama sanırım sen net ortamlarında yenisin o yazdıkların hani her mesaja cevap verme zorunluluğu felan bir net klişesidir, arkadaşlar sağolsunlar her mesaja " güzel","beğendim","uyap linki açmıyor"gibi cümleleri tekrar tekrar kullanınca kaliteli bir modluk yapıldığını yada mesaj sayıları arttıkça iyi yönetici olacaklarını sanıyorlar yani bu sadece buraya has değil genel bir klişe,

Adliyecilere gelince, bence bizi en iyi anlatan atasözlerinden biri " deliye yetki vermişler (çingene de denir) önce babasını kesmiş" bu söz o kadar bizi anlatıyorki ki
Gerek serbest kürsüde,gerek burda dikkat edersen pek müdür yok,neden ? Onlar zabıt katipliği,mübaşirlik yada odacılık yapmadılarmı,bu yoldan geçmediler mi geçtiler ancak bu mücadelede şu an yanımızda yoklar varsalarda bir elin parmaklarını geçmez
Adım kadar eminim ki burdada biz şöyle eziliyoruz,biz böyle eziliyoruz,biz falanız filanız diyen en ateşli arkadaş bile yarın bir en ufak mevki sahibi olduğunda tıpkı şimdikiler gibi kraldan çok kralcı olacak, onun için demem odurki çokta kafaya takmamak lazım, çalışıp okuyup müdür,icra müdürü,savcı,hakim,doktor,öğretmen icon_smile_big.gif olup,sanki onların içinde gelmemiş de uzaydan gelmiş gibi, bu zavallı adalet personelinin mücadelesine kıs kıs gülmek en iyisi. icon_smile_big.gif You_Rock_Emoticon.gif

bide gölge amca bu düzenle linki niye çalışmıyo yav,biri iki şey eklicektim ekleyemedim,bir el at ayar mayar bişiler yap.

0

#7 User is offline   DuRaN80 

• KIdemli Usta
  • PipPipPipPipPip

Posted 25 March 2010 - 01:28 PM

Site kuruluş amacından bence sapmaya başladı. Sitenin kuruluş amacı birlik, beraberlik ve paylaşımdı. Ancak şuan site daha çok açıköğretim sınavlarına yönelmeye başladı. Ve bir çok arkadaş bu nedenle siteyi ziyaret etmekte. Siteye yeniden eski canlılığını yaşatmak gerektiğini düşünüyorum. Bu benim şahsi görüşüm.
0

#8 User is offline   hursitttt 

• Yeni Uye

Posted 25 March 2010 - 02:02 PM

Ben de arkadaşın maddeler halinde sıraladığı hususlara katılıyorum. Zaten benim de açtığım konulardaki (Şu ana Sayfasıy Değiştirecek Yok mu?) serzenişlerim genel anlamda bu ilgisizlik ve konulardan bir haber olan arkadaşlara.
Herkes bir uyutulma, bezdirilme, sindirilme moduna sokulmuş, kimsenin yapılanlara ve yapılmak istenenlere gıkı çıkmıyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali kimse başkaları için, geleceği, çoluk çocuğunun geleceği için kılını kıbırdatmıyor. Ne verilirse ben onla yetirinim diyor. Kafasına vur ekmeğini al tabiri vardır ya işte bizler için söylenmiş çok güzel bir tabirdir.
Sayın Başyurt ve site yöneticilerinin bir şeyler yapma çabası içinde olduğunu görüp sadece "helal olsun" demeyi marifet biliyoruz. Bizler ne yapabilir, daha farklı neler yapılabilir diye düşünen yok.
Bir süre sonra ben de diyeceğim "amaaaannn ne yazıp çiziyorum ki" diye. Gidişat onu gösteriyor.
Tepkisiz milletin, tepkisiz insanları, sinirleri alınmış, hiç bir şeye karşılık vermeyen (muhalefet olmayan) verilen her şeye şükredip benimseyen yüce milletimin iyi insanları....
Kalın sağlıcakla, ama sadece kalırsınız, hiç ilerleyemezsiniz!!!
0

#9 User is offline   *Şefyazman* 

• İNANDIĞINIZ GİBİ YAŞAMAZSANIZ YAŞADIĞINIZ GİBİ İNANIRSINIZ
  • PipPipPipPipPipPip
  • View blog
  • Location:Sevginin,saygının ve mutluluğun bulunduğu Yer olan Andırın'dan
  • Interests:Tutamayacağım sözler VERMEM <br />Basit kişilerle polimiğe GİRMEM <br />Bazı şeyleri asla AFFEDEMEM<br />Yaşanmışlıkları kolay SİLEMEM<br />Acıyı tanıdığım için kimseye ÇEKTİRMEM<br />Cesaretsizliği gururla ÖRTEMEM<br />Yalan ve taktiklerle uğraşmayın YEMEM<br />Dostlarıma laf ETTİRMEM<br />Tutkularım var VAZGEÇEMEM<br />Gidiyorsan eğer özlesem bile DÖN DEMEM<br />Ağır geliyorsa bunlar firar serbest <br />Seven sever sevmeyen YOL ALIR GİDER!!!!!

Posted 25 March 2010 - 03:30 PM

Site kuruluş amacından bence sapmaya başladı. Sitenin kuruluş amacı birlik, beraberlik ve paylaşımdı. Ancak şuan site daha çok açıköğretim sınavlarına yönelmeye başladı. Ve bir çok arkadaş bu nedenle siteyi ziyaret etmekte. Siteye yeniden eski canlılığını yaşatmak gerektiğini düşünüyorum. Bu benim şahsi görüşüm.

Değerli arkadaşlarım,
Çok güzel yazmışsınız ellerinize sağlık. Benim düşüncem, sitenin amacından sapıyorsa veya amacı dışında işlemlerde yapıyorsa bunun sebebini biz kendimizde aramalıyız. Her koyun kendi bacağından asılır misali, hebiriz elimizi taşın altına koysak, her gün siteye girip çıkıp, günlek olarak bildiğimiz olaylardan bir veya bikaçtane konu eklesek, veya beğendimiz konulara yorum yapıp sitenin konularının güncel kalması hususunda yardımcı olsak. Sizlere göre daha iyi olmaz mı ?
Sitemizdeki mevcut konular azmı ? Fazla mı ? İstediğiniz konu yok mu ? Yada sizinde beğendiğiniz ve paylaşmayı düşündüğünüz hiç bir konu yokmu. Sadece siteyi girip bakıp çıkmakla site biryerlere gitmez. gelmez. ben siteye 2008 yılında üye oldum. Üye numaram profilimde mevcut. Benden sonra iki yıl içerisinde sitemize o kadar ç ok üye olundu ki ! şu anki sitemize üye olanların sayısına bir bakın. Bu kadar üyemiz aylık bir mesaj veyakonu eklemiş olsa sitemiz istediğiniz gibi güncelde olur, güncelde kalır. Her türlü konularda eklenmiş olur, herkes hür idaresine göre düşünce ve yorumlarıda yazmış olur.
Benim düşünce ve bu konudaki fikirlerim bunlardan ibarettir. Katılan veya katılmayan, bütün üyel arkadşlarıma teşekkür ederim.
Saygılarımla..
0

#10 User is offline   DuRaN80 

• KIdemli Usta
  • PipPipPipPipPip

Posted 25 March 2010 - 04:26 PM

*Şefyazman* diline sağlık iyi yazmışsın ancak benim şahsi düşüncem şu. ilk önce forum tekrar bir düzene oturtulmalı. Site yönetimi zaten sınavlarla ilgili www.e-sinavsorulari.com isminde bir site kuruldu. Ancak site içerisinde hala açıköğretim ve diğer sınavlar ile ilgili bölümler mevcut. Madem sınavlar için ayri bir site kuruldu. O zaman hala site içerisinde neden böyle bir bölüm barındırılıyor.
İkinci olarak da forumu öncelikle sohbet odası olmaktan çıkarıp, daha sade ve daha kullanışlı hale getirmek gerekir.
0

#11 User is offline   kartol 

• Gönüldendir şikayet
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Interests:PC-Internet, web tasarım, vs.

Posted 25 March 2010 - 04:44 PM

Sitemizin, Açık öğretim soruları yayınlayan bir site haline dönüştüğü savını kabul etmemiz mümkün değil. Personelimizin %70'i AÖF öğrencisi, bizde elimizden geldiğinde destek olmak istiyoruz. AÖF sorularını sitesinden indirip yazdırılabilir hale getirdikten sonra yayınlamak için çok fazla emek harcanıyor. Amaç ise personelin ihtiyacını gidermek.
Fakat AÖF sorularına olan talepler o kadar arttı ki, son güncel mesajların içeerisinde sürekli aöf soruları olmaya başladı. Forum sisteminden AÖF'le ilgili başlıkların görünmemesini sağladık ancak Ana sayfada bu durum için kurduğumuz bir çok modül istediğimiz sonucu vermedi. Bu yüzden Ana sayfada bulunan son başlıklar modülünü kaldırdık. Şuan forumda güncel mesajların yayınlandığı yerde AÖF sorularıyla alakalı tek bir başlıktan başka hiçbir başlık gözükmüyor. Gözükmemesini sağladık. Peki değişen ne oldu?
"Havuzlar verilmiyor" yazısına 1000 kişi bakıyor, 5 kişi mesaj yazıyor. Biz site yönetimi olarak üstümüze düşeni yaptığımıza inanıyoruz. Unutulmamalı ki bu bir forum sitesi. İsteyen herkes istediği konu hakkında mesaj yazabiliyor. Personel neyi konuşmak istiyorsa onu konuşuyor yazıyor.
İnşallah sadece göz gezdiren değil, daha duyarlı, sorunlarını ve mutluluklarını paylaşabilen bir topluluk oluruz. O zaman herkes çok mutlu olur.
0

#12 User is offline   kartol 

• Gönüldendir şikayet
  • View blog
  • Group: Administrators
  • Interests:PC-Internet, web tasarım, vs.

Posted 25 March 2010 - 04:47 PM

Birde şu konu var. AÖF soruları için yeni bir site açıp, bu sitemizdeki soruları oraya taşımayı düşündük. www.e-sinavsorulari.com isimli sitemizi yaptık. Ancak UYAP İnternet kısıtlaması geldiği ve sadece Dernek sitemiz ve bu sitemiz için izin aldığımız için diğer siteye personel giremiyordu. Bu yüzden o sitemizi kullanmamaya karar verdik.
0

#13 User is offline   karamani 

• Kıdemli Uye
  • Group: Kidemli Uye

Posted 13 May 2010 - 09:02 AM

şimdi burada bazı noktaları aydınlatmak gerekiyor;

-ben bu siteyi ilk kez aöf sorularını aratırken gördüm, o sayede üye oldum (bu arada ben seçimciyim)

-baktım ki sadece aöf için değil tüm personele hitap eden bir site ve aöf hizmeti de çok iyi bir şey,bu konuda yöneticler de sağolsun bayağı gayretliler...

-bakanlık personeline gelince;galiba bazen çekinceden,bazen de yoğunluktan yazmıyorlar sanırım ama yine de katılım düşük inşallah düzelir...

0

#14 User is offline   RESPECT 

• Uye

Posted 13 May 2010 - 02:40 PM

bir ruh eksikti ben geldim tam olsun diye ama bilmiyom sonuç ne

0

Share this topic:

Page 1 of 1

1 User(s) are reading this topic