E-Adalet Forum: Sistem Dışından Müddetname yapılması hakkında duyuru(open officeli) - E-Adalet Forum

Jump to content

Online Sınav Sistemi Hizmete Girmiştir http://www.e-adalet.org/online_sinav/

E-Adalet Forum Top Latest Statistics

Last 20 Topics:  #1 Havuzlarla ilgili Güzel Bir Yazı By: gimbir      #2 ZAM İSTİYORUZ By: EMEKTAR      #3 2010 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Tarihi Açıklandı!!! DETAYLAR. By: kartol      #4 KENDİ RUHUMUZLA BULUŞMAK.... By: ciproktan      #5 3717 Sayılı Kanunun Genelge Yayımlanıncaya Kadar Dağıtılmayacağı Hakkında Duyuru By: gimbir      #6 Medya iletişim By: GöLGe      #7 GERÇEK DOST By: BASYURT      #8 İZİ KALIR By: BASYURT      #9 Online Sınav Sistemi Hizmete Açılmıştır By: EMEKTAR      #10 MUTLULUK By: dunyayadeger      #11 İDARECİ KİMDİR By: *Şefyazman*      #12 BİR BAKIŞ AÇISI.... By: *Şefyazman*      #13 Ceza ve Tevkif Evleri Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Soru ve Cevapları 2008 Yılı By: fdemir      #14 2009 Yılı İcra Müdürlüğü Sınav Soruları ve Cevapları By: fdemir      #15 HAVUZLARLA İLGİLİ TASARI MECLİSTE KABUL EDİLDİ. By: ebarış      #16 HALİL İBRAHİM BEREKETİ By: ciproktan      #17 Görevde Yükselme Ders Notları(İnsan Hakları) By: kurt176      #18 İDARECİLERE ÖĞÜTLER By: BASYURT      #19 KARAMOĞLU MEHMET BEYİ ARIYORUM... By: BASYURT      #20 NİKAHTA KERAMET BU SANIRIM By: BASYURT      Top 5 Posters:  #1 - GöLGe (5790)  posts    #2 - *CLeRiC* (4973)  posts    #3 - *Şefyazman* (4669)  posts    #4 - amonra (2851)  posts    #5 - Nergin (2847)  posts    Forum Status: Total Topic: 16012   Total Reply: 83647   Total Read: 9,853,134   
Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia

Page 1 of 1

Sistem Dışından Müddetname yapılması hakkında duyuru(open officeli) Nihat Yorgancının müddetnameleri Rate Topic: -----

#1 User is offline   GöLGe 

• Site Kurucusu...
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators

Posted 12 September 2008 - 01:47 PM

infaz olarak herkes savcı Nihat Yorgancı beyin müddetnamelerini kullanıyorlardır. adliyelerde ki bilgisayarlarda win office programları kaldırıp yerine open office programları kurulacaktır, bazı adliyeler kullanmaya başlamış bazıları daha open officeye geçmemiştir. open office ye geçen adliyelerde Nihat Yorgancının yapmış olduğu müddetname programlarından word olarak çıktı alınamamaktadır.. bende bu durumu tlf açarak savcı beyle görüştüm. onunla ilgili bir araştırma yapacağını, open officeye uyarlamaya çalışacağını söyledi.

Yeni müddetname programı hazırlanıncaya kadar bekleyeceğiz artık..

Bilgilerinize sunulur.
0

Page 1 of 1

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   ugur_kaptan 

• Yeni Uye
  • Group: Uye

Posted 14 September 2008 - 05:46 AM

göstermiş olduğun büyük cabandan dolayı seni tebrik ediyorum. yeni yüklemeler bizim bilgisayarlara yüklenmeye başlandı hatta ilk yüklemeyi de kendi bilgisayarımda yaptım ki gerçekten Nihat Yorganıcı beyin müddetname programı çalışmamakta bizde bir bilgisayarı formatlamayarak onda kullanıyorduk eğer hakim bey böyle birşey yaparsa gerçekten bizi fazlasıyla memnun eder. yeni yaptığında yada güncellediği ilamat programında ağır hapisleri de kaldırırsa daha güzel olur kanımca iyi günler dilerim herkese
0

#3 User is offline   ufuk 

• Uye

Posted 14 September 2008 - 11:37 AM

open oficeye aLışıncaya kadarda epey bi zaman geçecektir. ne güzeL norma office kuLLanıyorduk nerden çıktıki bu
0

#4 User is offline   harun 

• Yeni Uye

Posted 21 October 2008 - 12:33 PM

Bize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.
0

Share this topic:

Page 1 of 1

Fast Reply

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

AOF Sorularını Sitemizden İndirebiliriz