infaz olarak herkes savcı Nihat Yorgancı beyin müddetnamelerini kullanıyorlardır. adliyelerde ki bilgisayarlarda win office programları kaldırıp yerine open office programları kurulacaktır, bazı adliyeler kullanmaya başlamış bazıları daha open officeye geçmemiştir. open office ye geçen adliyelerde Nihat Yorgancının yapmış olduğu müddetname programlarından word olarak çıktı alınamamaktadır.. bende bu durumu tlf açarak savcı beyle görüştüm. onunla ilgili bir araştırma yapacağını, open officeye uyarlamaya çalışacağını söyledi.
Yeni müddetname programı hazırlanıncaya kadar bekleyeceğiz artık..
Bilgilerinize sunulur.
E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
Page 1 of 1
Sistem Dışından Müddetname yapılması hakkında duyuru(open officeli) Nihat Yorgancının müddetnameleri
Page 1 of 1
Other Replies To This Topic
Posted 14 September 2008 - 05:46 AM
göstermiş olduğun büyük cabandan dolayı seni tebrik ediyorum. yeni yüklemeler bizim bilgisayarlara yüklenmeye başlandı hatta ilk yüklemeyi de kendi bilgisayarımda yaptım ki gerçekten Nihat Yorganıcı beyin müddetname programı çalışmamakta bizde bir bilgisayarı formatlamayarak onda kullanıyorduk eğer hakim bey böyle birşey yaparsa gerçekten bizi fazlasıyla memnun eder. yeni yaptığında yada güncellediği ilamat programında ağır hapisleri de kaldırırsa daha güzel olur kanımca iyi günler dilerim herkese
Share this topic:
Page 1 of 1
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Icra Müd. Banko Sistemi Duyurusu...
|
ICRA MÜDÜR VE YARDIMCILARI | *EsKiCi* |
|
|
|