Downloads bölümünü bir süt sürüme yükselttim. bu yüzden eski dosyaların hepsi gitti. onların hepsini tek tek yeniden attım. cep ve internet programlarından bazılarını atamadım. o bölüme eskiden paylaşım yapan arkadaşlarımızın kontrol etsinler eksiklik var ise yeniden dosyalarını atarlarsa sevinirim.
Sınav ile ilgili bölümde değişiklik yaptım. o bölümde farklı kategoriler oluşturdum. icra müd ve görevde yükselme, sınav ilanları gibi ayrı bölümlere aldım. bu şekilde ulaşmak istediğiniz dosyalara daha rahat ulaşabilirsiniz.
E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
Page 1 of 1
downloads bölümünün güncellemesi
Page 1 of 1
Other Replies To This Topic
Posted 23 August 2008 - 09:28 AM
Ben takriben 10 dakika evvel downloads da yeni dosya ekle diyerek ilgili yönergeleri takip edip dosya eklemeye çalıştım. Ancak hata verdi. Kendi hostumdan link verip ekledim.Bu nedenle buradan işlem yapamamış durumdayım.. Belki hemen akabinde ilgili bölüm güncellenmiş olabilir. Tekrar denemediğim için bilemiyorum..
Posted 23 August 2008 - 04:48 PM
Arkadaşlarında öncesinde haberleri olsa dosyalarını yedeklerlerdi. Gerçi ellerinde yine vardır yedekleri. Bu nedenle siteye dosya yükleyen arkadaşlar yüklemiş oldukları konuları ve linkleri kontrol etsinler. Çalışmıyorsa yenilesinler veya yönetici arkadaşlardan yardım istesinler o zaman
saygılarımla...
saygılarımla...
Share this topic:
Page 1 of 1
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
DownloadStudio 4.0.0.1 + Crack
|
Internet & Bilgisayar Programlari | DuRaN80 |
|