E-Adalet Forum Top Latest Statistics
| Latest Board Statics 2.0.0 © 2010 IBMafia | |
Page 1 of 1
HİZMET İÇİ EĞİTİM YOLLUĞU
Posted 22 July 2008 - 03:09 PM
Arkadaşlar Ankara'da yapılmış olan Hizmet içi eğitim kursuna katıldım ama aklıma takılan bir soru var
bizim yemek ve kalacak yerimizi ybakanlık ayarladı
biz orada kaldığımız günün yevmiyesini alabilir miyiz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
İlginiz için teşekkürler...İyi çalışmalar...
biz orada kaldığımız günün yevmiyesini alabilir miyiz bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Page 1 of 1
Other Replies To This Topic
Posted 22 July 2008 - 03:30 PM
Arkadaşlar Ankara'da yapılmış olan Hizmet içi eğitim kursuna katıldım ama aklıma takılan bir soru var
Malmüdürlüğü ile görüştüm.
Gidiş ve dönüş yol parası, gidiş dönüş yevmiye ile orada kaldığınız gün kadar yevmiye ücreti alırsınız.(07.07.2008-18.07.2008 günleri arasındaki hizmet içi eğitim için, 06.07.2008 günü gidiş yevmiyesi ve yol parası, 07.07.2008-18.07.2008 günü 12 günlük yevmiye, 19.07.2008 günü için dönüş yevmiyesi ile yol parası olarak ödediğiniz ücretleri alırsınız)
Saygılarımla...
NOT: Hizmet İçi Eğitim için Bakanlığın oluru, görevden ayrılış yazısı, göreve başlama yazısı ve Eğitim aldığınıza dair eğitim dairesi başkanlığının katıldığınız günleri içerir yazı. Yolluğunuza eklenecek.
Malmüdürlüğü ile görüştüm.
Gidiş ve dönüş yol parası, gidiş dönüş yevmiye ile orada kaldığınız gün kadar yevmiye ücreti alırsınız.(07.07.2008-18.07.2008 günleri arasındaki hizmet içi eğitim için, 06.07.2008 günü gidiş yevmiyesi ve yol parası, 07.07.2008-18.07.2008 günü 12 günlük yevmiye, 19.07.2008 günü için dönüş yevmiyesi ile yol parası olarak ödediğiniz ücretleri alırsınız)
Saygılarımla...
NOT: Hizmet İçi Eğitim için Bakanlığın oluru, görevden ayrılış yazısı, göreve başlama yazısı ve Eğitim aldığınıza dair eğitim dairesi başkanlığının katıldığınız günleri içerir yazı. Yolluğunuza eklenecek.
Posted 22 July 2008 - 03:51 PM
Biz Ankaraya gitmedik, İstanbul personeli istanbulda yaptı bu eğitimi, zaten bize verilen 50,00YTL'lik aylık otobüsü çeki var bunu kullandık, ancak dışardan gelen arkadaşlar için yazıyorum, ben de dahil olmak üzere bir çok kişi bakanlımkça gönderilen listedeki-ki bu listenin başlığı tebellüğ belgesi idi, bunu imzaladıktan sonra, görevden ayrılış ve göreve başlayış yazısı yazmadı. Çünkü zaten bakanlıkça bizim orda görevlendirmemiz kesinleşmişti, tebellüğ de ettik. Artı seminerin bitişi ile birlikte bizlerin eline idari işlere verilmek üzere 1 sayfalık dilekçeler verildi. Bu seminere katıldığımıza dair. En fazla onu sunabilirler. Bizim aldığımız bir duyumda bizim gibi aynı şehirde çalışan kişilere bu yollukların verilmeyeceği yönünde idi, ama sonuçta ne kadar da aynı şehir olsa da istanbulda bir yerden bir yere gitmek için en az 1 - 1,5 saati göze alıcaksınız. Şu durumda yolluk kısmı ne kadarı ile bize verilebilir, bilemiyorum.
Posted 22 July 2008 - 03:54 PM
Arkadaşlar ben söz konusu eğitim için Ankaraya gittim
12 günlük yevmiye falan almadık, sadece gidiş dönüş yol parası ve sadece gidiş ve gelişin olduğu günler için 2 günlük yevmiye verildi, bunuda aradan 2-3 ay geçtikten sonra verdiler
Kesinlikle 12 günlük yevmiye ödenmiyor, Ankarada bu organizasyonu düzenleyen Hakime de konuyu sorduk, 12 günlük yevmiye vermeyeceğiz demişti.
Kesin
12 günlük yevmiye falan almadık, sadece gidiş dönüş yol parası ve sadece gidiş ve gelişin olduğu günler için 2 günlük yevmiye verildi, bunuda aradan 2-3 ay geçtikten sonra verdiler
Kesinlikle 12 günlük yevmiye ödenmiyor, Ankarada bu organizasyonu düzenleyen Hakime de konuyu sorduk, 12 günlük yevmiye vermeyeceğiz demişti.
Kesin
Posted 23 July 2008 - 01:41 PM
Arkadaşlar Ankara'da yapılan hizmet içi eğitim seminerine çıktığı halde katılmadım çünkü bakanlığın yazısına göre bizim kalacak yerimiz, sabah, öğle ve akşam yemeklerimiz de karşılandığı için sadece gidiş dönüş yol ücreti ile dolmuş ücreti karşılanıyormuş. bakanlığın yazısında da bu husus çok açık olarak yazılmış
Posted 20 August 2008 - 03:07 PM
QUOTE(rmzn @ Aug 20 2008, 15:19) <{POST_SNAPBACK}>
merhabalar. ben göreve yeni başladım. eğitim alıp almayacağımızı - alacaksak zamanını nasıl öğrenebilirim?
Her az çağırabilirler sizleri eğitime. Hemde Ankara'ya. Şimdi memurluğa başladığnız zaman hemen 15 günlük hizmet içi eğitime alıyorlar. Sonra da bulunduğunuz yerde 2 aylık deneme süresi oluyor. Ondan sonra da bir sene içinde asalet tasdiki. Eskidenmiş o, eğitime almamak. Bakanlığımız bu hususta çok titizler. Bizde Temmuz ayının birinde başlayan 7 sinde eğiteme gitti geldi.
Saygılarımla...
Share this topic:
Page 1 of 1
Similar Topics
| Topic | Forum | Started By | Stats | Last Post Info | |
|---|---|---|---|---|---|
|
TÜKETİCİNİN KORUNMASI 1
|
Örnek Dilekçeler | GöLGe |
|
|
|
\\ÜZÜCÜ BYR OLAY\\
|
Haberler | LEGEND |
|
|
|
YARGI HİZMETLERİNE DAİR YARDER'İN TALEBİNİN HAKLILIĞI!
|
Yarder Yazismalari | BASYURT |
|
|
|
Konfüçyus'tan Ask Ögütleri
|
Ask ve Ask'a Dair Hersey | Asu74 |
|
|
|
TEDAVİ İÇİN BİLE...